Home Nieuws ‘Als dit de standaard wordt tellen we internationaal ook weer mee’

‘Als dit de standaard wordt tellen we internationaal ook weer mee’

12
0

PSV wist afgelopen zondag landstitel nummer 24e te veroveren ten koste van Ajax. Voor Jan Poortvliet was het een unieke dag in de PSV historie tegenover PSV Inside.

De Zeeuw heeft met volle teugen genoten van dat wat PSV de fans heeft voorgeschoteld. ‘Ze hebben het beste bewaard voor het juiste moment. Ze speelden als echte kampioenen’, begint Poortvliet in gesprek met PSV Inside.

‘Als dit de standaard word tellen we ook internationaal weer mee. Ik zag de absolute de wil om te slagen en om elke meter werd gevochten. Het was van PSV zijde gewoon een topwedstrijd. Als PSV dit vaker zo kan brengen, wordt de inhoud alleen maar groter. Dit was voor de fans een wedstrijd waar je kippenvel van krijgt en hier wil je geen seconde van missen. Complimenten! Het geheel klopte als elftal en iedereen speelde op de toppen van zijn kunnen. Het was in combinatie met die ongekende sfeer in het stadion geweldig om te zien hoe Ajax naar huis werd gestuurd’, besluit Poortvliet zijn zienswijze op de kampioensclash tegen Ajax.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here