Home Nieuws ‘Als de stand het toelaat zal Mohammed Ihattaren zijn debuut in Emmen...

‘Als de stand het toelaat zal Mohammed Ihattaren zijn debuut in Emmen maken’

27
0

In de voorbeschouwing van Fox Sports op de wedstrijd van PSV in Emmen, sprak Fox verslaggever Jan Joost van Gangelen zijn verwachting uit dat PSV een opvallende debutant gaat brengen.

De zeer talentvolle middenvelder Mohammed Ihattaren zal snel zijn debuut in het betaalde voetbal gaan maken is de algehele verwachting. Hij speelde zaterdag niet mee bij PSV Onder 19, maar trainde mee met de A-selectie en zal met de selectie afreizen naar Emmen.

Jan Joost van Gangelen vertelde in zijn voorbeschouwing aan de Meerdijk in Emmen dat hij vrijdag nog met Mark van Bommel had gebeld. Van Gangelen verwacht dan ook dat als de stand in de wedstrijd voor PSV dusdanig gunstig is, de jeugdspeler zijn opwachting zal gaan maken. ‘Als de stand voor PSV gunstig is, zal Ihattaren zijn debuut maken’, zei van Gangelen, die niet onder stoelen of banken schoof dat hij uitkijkt naar het debuut van de rasvoetballer en parel van de PSV jeugdopleiding.

Ook Fox collega Hans Kraaij kijkt uit naar de kunsten van Mohammed Ihattaren, die hij ‘ballen ziet aaien en aannemen zoals niemand anders dat kan’, zei Kraaij over de talentvolle tiener van PSV, die dus in Emmen rekening kan gaan houden met zijn eerste minuten in de hoofdmacht van PSV.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here