Home Nieuws ‘Als De Jong had gescoord..’ Was PSV dan de Champions League-finalist? Youri...

‘Als De Jong had gescoord..’ Was PSV dan de Champions League-finalist? Youri Mulder zegt van wel

1760
0

Borussia Dortmund heeft inmiddels drie Champions League-finales gespeeld, waarvan het er twee verloor en één winnend wist af te sluiten.

De gedachten gaan ook na de finale tussen Borussia Dortmund en Real Madrid nog altijd terug naar het tweeluik tussen PSV en Borussia Dortmund in februari en maart van dit jaar. Voor Youri Mulder en Marco van Basten bleek de finale tussen Borussia Dortmund en Real Madrid op Wembley nog een keer aanleiding te zijn nogmaals terug te kijken op de kraker tussen PSV en Borussia Dortmund.

Met name in Eindhoven in de eerste en tweede helft en in de tweede helft in Dortmund, wist de ploeg van Peter Bosz veel indruk te maken. PSV wist echter niet door te drukken, waardoor het helaas in de achtste finale van het miljardentoernooi al werd uitgeschakeld.

Het vizier is inmiddels gericht op nieuwe successen in de Champions League maar de gedachten over meer dan de achtstefinale dan wel kwartfinale blijven de gemoederen bezig houden. Ook bij Youri Mulder want de analist kan zich het tweeluik tussen PSV en Borussia Dortmund nog goed voor de geest halen. PSV had Borussia Dortmund moeten uitschakelen. En waar was het dan geëindigd?

Mulder denkt dat PSV de finale had gehaald, legt de Ziggo-analist uit, die opvallend genoeg bijval krijgt van Marco van Basten.


Vorig artikel‘Graag geziene’ Aad de Mos wijst naar ‘redenen’ inzake ontslag bij PSV
Volgend artikelPortugese concurrentie voor PSV, zakt de prijs na degradatie? Champions League-deelnemer meldt zich mogelijk ook voor Driouech

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in