Home Nieuws Als Aad de Mos gaat voorspellen…’Ajax is niet de favoriet tegen PSV’

Als Aad de Mos gaat voorspellen…’Ajax is niet de favoriet tegen PSV’

850
0

Aad de Mos waagt zich graag aan voorspellingen en dus in de dagen voor PSV – AS Monaco en Ajax – PSV is het weer voorspellen geblazen voor de Mos.

Dat de Mos er vrijwel wekelijks naast zit wat zijn voorspellingen aangaan, behoeft verder geen duidelijke uitleg meer want dat zijn nu eenmaal vaak de feiten. Vanuit dat perspectief bezien, moeten we ons zorgen maken aanstaande zondag want de Mos denkt dat PSV favoriet is.


Met PSV – AS Monaco op de agenda en Ajax – PSV er kort opvolgend, kijkt de Mos met veel interesse vooruit naar beide wedstrijden. Over PSV – PEC is de Mos kort van stof. “Niemand kijkt naar de speelwijze van PEC, dat zijn beste wedstrijd speelde”, zegt de Hagenaar tegenover het Eindhovens Dagblad. De Mos denkt dat dit soort wedstrijden voor PSV en Ajax gewoon soms best lastig kunnen zijn, verwijst de voorspeller naar Ajax – FC Utrecht. “Nederlandse ploegen hebben het moeilijk tegen goed georganiseerde defensies.”

Donderdag speelt PSV tegen AS Monaco in de Europa League en de Mos heeft vertrouwen in PSV wat de winst aangaat. “Die spelen aanvallend voetbal en dat is op het lijf van PSV geschreven. Ajax zal ook aanvallen. Hoewel Monaco en Ajax een grote naam hebben, is het makkelijker voetballen dan tegen de kleintjes.”

De Mos voorspelt een enerverende wedstrijd in de Johan Cruijff Arena. Er volgt een 2-2 remise op de borden, laat hij weten tegenover het Eindhovens Dagblad. “Alle analisten en media zullen zeggen: Ajax is de favoriet. Nou, voor mij niet. Ik denk dat de counter van PSV gevaarlijker en doeltreffender is dan het aanvallende voetbal van Ajax. Dan ben je alleen nog afhankelijk van de uitslagen tegen Dortmund en Monaco. De ploeg die overweldigend goed speelt, heeft een voordeel.”