Home Nieuws ‘Alom wordt aangenomen dat Rosario een stap zou kunnen maken de komende...

‘Alom wordt aangenomen dat Rosario een stap zou kunnen maken de komende zomer’

2855
0

De interesse in de diverse PSV’ers komt met het naderen van de finish van de competitie langzaam op gang.

De verwachting is dat PSV een compleet ander elftal op de been zal gaan brengen volgend seizoen. De selectie van Roger Schmidt zal aan flinke veranderingen onderhevig gaan zijn.


Spelers als Dumfries, Malen, Doan, Baumgartl, Bruma en Mvogo zullen normaal gesproken volgend seizoen niet meer onder contract staan in Eindhoven. Opvallend genoeg noemt het Eindhovens Dagblad daarbij ook de naam van Pablo Rosario. De middenvelder speelde een matig tot redelijk seizoen maar krijgt het niet voor elkaar echte stappen voorwaarts te maken.

Rosario maakt zich nog altijd schuldig aan veelvuldig balverlies maar tegelijkertijd geprezen door staf en medespelers. Het gros van de PSV fans schaart zich vaak genoeg niet achter Rosario en ziet de middenvelder liever vandaag dan morgen vertrekken.

Het Eindhovens Dagblad denkt dat er een reële kans bestaat dat Rosario PSV ook zal gaan verlaten. ‘Alom wordt aangenomen dat Rosario een stap zou kunnen maken de komende zomer’, schrijft het ED.

Voor de defensieve posities op het middenveld heeft PSV uiteraard ook nog Ibrahim Sangaré en Olivier Boscagli in de gelederen dus een vertrek van Rosario valt gemakkelijk op te vangen. Er is tot op heden geen concrete interesse in Pablo Rosario en van het bepalen of inschatten van de hoogte van een eventuele transfersom is dan ook nog geen sprake.