Home Nieuws Almere City FC trots na komst PSV maar er ging veel fout...

Almere City FC trots na komst PSV maar er ging veel fout | Verkeerde tickets, verkeerde ingang en geen persruimte

1031
0

Peter Bosz werd na afloop van Almere City FC – PSV geconfronteerd met de enigszins late aankomst van de spelersbus. Daar wilde Peter Bosz na afloop wel iets over kwijt.

Na afloop diende de trainer van PSV, die overal in Europa al te gast was en dus overal door Europa persconferenties heeft gegeven, op een bankje plaats te nemen. Rond het bankje zag Bosz diverse journalisten plaatsnemen, om de gebruikelijke vragen te stellen. Het kon niet anders. Want? Er is geen perskamer in het knusse onderkomen van Almere City FC. Dat komt later dit seizoen, bleek na rondvraag in Almere.

De veiligheidsmensen van Almere City geraakten anderhalf uur voor de wedstrijd in de war want de bus van PSV koos het verkeerde pad naar de ingang voor de spelers. Er bleek een aparte ingang gecreëerd waar de spelers van PSV in alle rust het stadion kunnen betreden, maar dat liep toch niet zoals gewenst. In Almere kon het wel op de nodige grappen en grollen rekenen maar het is amateuristisch te noemen als we naar de organisatie wijzen.

Het knusse Yanmar Stadion glom van trots na de komst van PSV en ook de stewards van dienst bleken enorm uit te kijken naar de komst van de eerste topclub naar Flevoland. Er ging echter nog meer fout. Ook de drukker van de tickets blijkt enkele fouten gemaakt te hebben. Op de kaartjes van de PSV-fans die op weg waren naar Flevoland stond namelijk nog het logo van de Keuken Kampioen Divisie gedrukt.


Vorig artikelWordt Luuk de Jong te weinig beschermd?
Volgend artikelBreed bezette positie heeft gevolgen: ‘Babadi wil aflopende contract bij PSV voorlopig niet verlengen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in