Home Nieuws Alles rond Armindo Bruma lijkt onzeker, ook Olympiakos twijfelt over transfer

Alles rond Armindo Bruma lijkt onzeker, ook Olympiakos twijfelt over transfer

214
0

De zaakwaarnemer van Armindo Bruma moet af en toe ook horendol worden van zijn cliënt. De Portugese aanvaller is in niets maar ook helemaal niets een zekerheid.

Iedere zaakwaarnemer behartigt natuurlijk graag de belangen van zijn cliënt maar iedere zaakwaarnemer vindt het ook prettig dat er weinig twijfels rond de toekomst van een speler hangen. Dat is in het geval van Armindo Bruma geenszins het geval. Diens carrière weet zich al een aantal jaren niet in een opwaartse spiraal te begeven. Er is eerder sprake van een neerwaartse spiraal en dus kan zaakwaarnemer Catio Baldé weer aan de slag.


De Portugees is omgeven van onzekerheden en dat vertaalde zich afgelopen jaren naar de prestaties op het veld. Bruma oogde erg onzeker in zijn periode in Eindhoven. Een intikker, een enkele geslaagde actie maar dat was het dan ook wel wat hij de PSV fans liet zien. Slechts een seizoen Galatasaray en enkele wedstrijden voor Red Bull Leipzig verliepen succesvol voor Bruma. In Eindhoven was het kommer en kwel en wist Bruma soms het niveau van een amateurvoetballer te evenaren. Vooralsnog heeft hij zich redelijk staande gehouden in Athene maar ook daar houdt het niet over wat de Portugees liet zien.

De Portugese vleugelaanvaller werd afgelopen seizoen verhuurd aan Olympiakos Piraeus, dat een optie tot koop van bijna zeven miljoen euro heeft. De Griekse club lijkt niet voornemens een som van 7 miljoen euro op tafel te leggen voor de gevallen Bruma. Bruma was afgelopen seizoen goed voor negen goals in 33 wedstrijden namens Olympiakos.

Bruma heeft een wisselvallig seizoen achter de rug, waardoor Olympiakos twijfelt. Olympiakos is de zoveelste club die twijfels heeft over Bruma. Bronnen rond de Griekse topclub melden aan het Eindhovens Dagblad dat PSV onderhandelingen wacht over een acceptabele transfersom.

“Niets is nog officieel, maar het zou kunnen dat ze hem voor minder geld willen kopen”, laat zaakwaarnemer Catio Baldé weten aan het ED. Bruma heeft over belangstelling niet te klagen, aldus Baldé. Zo lonkt de Major League Soccer. “Hij kan naar meerdere clubs.”


Facebook Comments