Home Nieuws Alles en iedereen ergert zich, ook van Nistelrooij snapt niets van Nijhuis...

Alles en iedereen ergert zich, ook van Nistelrooij snapt niets van Nijhuis en wijst naar KNVB

1750
0

Een uiterst diplomatieke Ruud van Nistelrooij wond zich tijdens en na afloop van sc Heerenveen – PSV behoorlijk op over het optreden van Bas Nijhuis.

Van Nistelrooij vond dat Nijhuis te vaak niet floot voor overtredingen van Heerenveen. De trainer wond er na afloop geen doekjes omheen. “Dat heb je met Bas. Het is bijzonder om hem in ons midden te hebben.”

Vooral Xavi Simons kreeg het nodige te verduren. “Hij heeft meerdere blauwe plekken, maar kreeg bijzonder weinig overtredingen mee. Ik vond het interessant. Ik kijk ook uit naar de evaluatie vanuit de KNVB of het scheidsrechterskorps. Ik ben benieuwd”, bleef van Nistelrooij rustig. De trainer zag tegelijk hoe alles en iedereen zich ergerde aan Nijhuis. Van journalisten tot analisten en van PSV fan tot Heerenveen fan. De one man show van Bas Nijhuis gaat veel en veel te ver.

Van Nistelrooij vindt de zege van PSV ‘zwaarbevochten, maar wel terecht’. Hij prijst Cody Gakpo, die een kwartier voor tijd het verschil maakte met de 0-1 in de verre hoek. “Als je ziet hoe hij speelde, dan was dat in alle opzichten top. De kwaliteit die hij laat zien bij de winnende goal, dat zegt alles over hoe hij bezig is op dit moment.” Van Nistelrooij twijfelde ook geen moment aan een goede afloop. “We bleven gaan. Als we de nul houden, hebben we altijd spelers die de wedstrijd kunnen beslissen.”


Vorig artikelBleesures verdwijnen maar niet: Saibari en Vertessen langer uitgeschakeld door spierblessures
Volgend artikelEnorme kwaliteitsimpuls aanstaande: Luuk de Jong, Mauro Junior én Madueke snel terug

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in