Home Nieuws Alex: ‘Uitwedstrijd tegen Arsenal was mijn meest memorabele avond in het shirt...

Alex: ‘Uitwedstrijd tegen Arsenal was mijn meest memorabele avond in het shirt van PSV’

384
0

Arsenal – PSV betekent ook nog immer dat de gedachten teruggaan naar de wedstrijd van 7 maart 2007.

De gestopte Braziliaan denkt nog vaak terug aan zijn tijd in Eindhoven en beseft dat wedstrijd Arsenal – PSV één van de mooiste momenten was uit zijn carrière. Via Youtube kijkt Alex naar eigen zeggen de beelden nog weleens terug. Het eigen doelpunt zorgde eerder in de wedstrijd voor een enorme domper maar zijn onhoudbare rake koopstoot maakte alle botte pech van de eigen goal in één klap goed. Alex benadrukt dat hij heeft genoten van zijn jaren bij PSV en vooral de warmte en liefde van de fans zal hem altijd bijblijven. Alex zegt tegen VI dat zijn rake kopgoal hem heel veel vreugde gaf.

“Het was persoonlijk mijn meest memorabele avond in het shirt van PSV”, aldus Alex. “Dat moment voor het vak met PSV-fans kan ik nog zo terughalen, ook na al die jaren. Dat was zo bijzonder. Ik voelde een mix van blijdschap en opluchting, vanwege de eerdere eigen goal.”

Alex gaat verder: “Na die 1-0 voelde het alsof de grond onder mij verdween, al kon ik er niet veel aan doen. Het gebeurde in een split second. Het was extra mooi dat ik mijn doelpunt aan de andere kant met onze supporters kon vieren. Het hartgebaar kwam in mij op toen ik al die fans tekeer zag gaan. Ik voelde altijd veel liefde en waardering van hen.”

PSV TV zocht Alex jaren later op in Milaan om terug te blikken op zijn glorieuze jaren in Eindhoven én op het moment van de prachtgoal in het Emirates Stadium..


Vorig artikelGetergde Martin Keown reageert op clashes met van Nistelrooij: ‘Ik heb nergens spijt van’
Volgend artikelIs Ruud van Nistelrooij te trots en tevreden na Arsenal – PSV?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in