Home Nieuws Al Arabi zag Memphis Depay als handelswaar

Al Arabi zag Memphis Depay als handelswaar

24
0

De Qatari krijgen steeds meer macht in het mondiale voetbal. Ook PSV heeft dat deze zomer ondervonden. Als het aan de eigenaren van Al Arabi had gelegen was ook Memphis Depay in handen van de geldschieters uit Qatar gevallen, zo laat Marcel Brands weten.

De technische man weet dat er een verhaal achter het beleid van Al Arabi zit. Vorig seizoen verkocht Club Brugge hem aan de Qatarese club. Direct verhuurde Al Arabi de aanvaller aan Genoa. “De nieuwe economie in het voetbal. Moet je die spelers dan niet nemen? Lestienne is gewoon een goed ventje”, zegt Brands tegen NRC Handelsblad.”
Al Arabi is vorig jaar ook bij mij geweest. In Depay en nog een speler zagen ze het wel zitten. Dat hebben we niet gedaan uiteraard. Hun idee is om een speler ergens te plaatsen en rendement te halen. Ze maken het aantrekkelijk door een geweldig salaris te bieden, kunnen schermen met een netwerk van clubs. Zo’n speler hoeft nooit in Qatar te spelen. Ze spelen een soort Playstation, maar met echte mensjes”, zegt Brands.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here