Home Nieuws Ajax-watcher ontkent Noa Lang gerucht: ‘PSV is favoriet voor de titel’

Ajax-watcher ontkent Noa Lang gerucht: ‘PSV is favoriet voor de titel’

3836
0

Noa Lang is helemaal in zijn element bij PSV en benadrukte afgelopen dagen nog maar eens dat zijn stap naar Eindhoven goed voelt.

PSV richtte haar pijlen al begin april op de aanvaller, die enkele weken daarvoor ook al telefoontjes kreeg van zowel Marcel Brands als Earnie Stewart. De manier van benadering van de club richting Noa Lang, maakte het verschil voor de aanvaller, die via PSV naar een daadwerkelijke topcompetitie wil verhuizen. Zijn transfer naar PSV is dan ook een bewuste keuze.

Rond de transfergeruchten over PSV en interesse in de aanvaller, bleek dat ook Ajax belangstelling had in de aanvaller van Club Brugge. Vele Ajax-fans spoorden de club aan de interesse in Lang kenbaar te maken en pogingen te ondernemen Lang naar Ajax te halen. Echter pakte de Amsterdammers niet door, zo bleek later in een reconstructie van De Telegraaf door Ajax-watcher Mike Verweij.

Verweij verweet de Amsterdamse club te weinig daadkracht op de transfermarkt, maar klaarblijkelijk is de journalist van De Telegraaf dat de Amsterdammers als Europa-League deelnemer met een Champions Leage begroting weinig tot geen diepe zakken meer heeft. De Amsterdamse huishouding staat er stukken minder goed voor dan voorheen het geval was.

Verweij vindt tevens dat Ajax-directeur Mislintat meer daadkracht had moeten tonen op de transfermarkt en bijvoorbeeld Noa Lang had moeten benaderen in de periode dat PSV de contacten met de aanvaller van Club Brugge warm hield. De Ajax-clubwatcher weerspreekt namens De Telegraaf het gerucht dat Lang ook benaderd is door Ajax en weerspreekt tevens het gerucht dat de aanvaller openstond voor een terugkeer naar Ajax.

“Als je dan twijfels voelt en je weet dat Noa Lang in de markt is én een terugkeer naar de Eredivisie niet uitsluit, dan moet je hem gewoon kopen. Maar hij speelt nu in Eindhoven. En als je had geweten dat Tadic weg zou gaan, dan had Lang bij Ajax kunnen spelen. Het is wel leuk om te wachten tot er geld binnen is, maar soms moet je vooruit investeren als club”, aldus Verweij in zijn kritische analyse over de gang van zaken in Amsterdam, nadat men Noa Lang naar PSV zag verhuizen.

De transfer van Noa Lang naar PSV maakte op sociale media behoorlijk wat los onder de Ajax-fans, die net als Verwij stellen dat hun club slecht gehandeld heeft inzake de beschikbaarheid van Noa Lang. Ajax-watcher Mike Verweij is verder van mening dat PSV de favoriet voor de titel is. In de podcast Kick-Off van De Telegraaf wordt Verweij gevraagd of PSV favoriet is voor de landstitel, voor Feyenoord en Ajax, weet de journalist bevestigend te antwoorden.


Vorig artikel‘Ik wil jullie zo bedanken voor de steun’
Volgend artikelCentrum Boscagli – Teze lijkt aanstaande, kan PSV Champions League voorronde in met centraal duo?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in