Home Nieuws Ajax-watcher denkt aan gouden transfer PSV: ‘Noa Lang kan in de Eredivisie...

Ajax-watcher denkt aan gouden transfer PSV: ‘Noa Lang kan in de Eredivisie een sensatie worden’

3278
1

Over een goede twee weken beginnen de eerste trainingen voor het nieuwe seizoen bij zowel PSV als Ajax.

In Amsterdam begint men iets eerder aan het seizoen in verband met de voorronde van de Europa League. Het is even wennen in Amsterdam, voorronde Europa League maar men moet het er maar mee doen in de hoofdstad. Het scenario dat al lang op de loer ligt gezien het Russisch roulette wat de Amsterdammers jaren achtereen speelde met het veel te forse uitgavepatroon, lijkt zich nu in negatieve zin uit te betalen.

Het chagrijn is daar in de hoofdstad. Niet alleen omwille van het behalen van de derde plaats in de Eredivisie maar ook het mislopen van Peter Bosz wordt nog altijd als een gemiste kans gezien. Ajax fans balen nog steeds dat Peter Bosz niet als trainer terugkeerde naar Amsterdam. Het zou wat betreft nog wel eens een vervelendere transferperiode kunnen gaan worden want een andere voormalige Ajacied lijkt binnenkort ook naar PSV te verhuizen. We doelen natuurlijk op Noa Lang.

Ook in Ajax kringen gaat het steevast elke dag over Noa Lang omdat men in Amsterdam ook bekend is met de kwaliteiten van de aanvaller uit Rotterdam. Het noopt Ajax-watcher Mike Verweij tot het geven van updates aan zijn volgers. Tegelijk geeft de Ajax-watcher zijn mening over de aanvaller die er zowel in Eindhoven als in Amsterdam goed opstaat.

PSV hoopt Noa Lang in ieder geval snel te verleiden tot een terugkeer naar de Eredivisie maar volgens Verweij is het maar de vraag of Peter Bosz goed kan samenwerken met Lang en of Bosz door één deur kan met Lang. In de podcast Kick-Off van De Telegraaf zegt Verweij: “Die interesse is er, ik zie ook bedragen voorbijkomen. Ik kan me heel goed voorstellen dat PSV voor Lang gaat. Omdat ik denk dat Lang in de Eredivisie een sensatie kan worden. Volgens mij is iedereen het er over eens dat Lang een geweldige speler is.”

Lang heeft zich bewezen bij Club Brugge, maar Verweij wijst ook op zijn ‘andere kant’. “Bij Ajax en Club Brugge heeft hij zijn akkefietjes gehad. Hij is altijd eerlijk en hij zegt wat hij denkt, en daar moet je mee om kunnen gaan. Peter Bosz is de afgelopen jaren ouder geworden en ik denk ook wel wat wijzer, maar hij had in zijn Ajax-tijd wel moeite met dit soort jongens.”

Verweij refereert aan voorbeelden als Riechedly Bazoer, Anwar El Ghazi, Ricardo Kishna en Jaïro Riedewald. “Maar ik hoop, als hij naar PSV gaat, dat het een goede match is”, aldus de Telegraaf-journalist. Ook Ricardo Pepi en Georginio Wijnaldum worden genoemd als zomerse versterkingen. “Maar Wijnaldum gooide die deur wel heel hard dicht”, aldus Mike verweij.


Vorig artikelBelgische journalist kijkt uit naar vertrek Lang naar PSV: ‘Jij bent niet dé ster van België’
Volgend artikelAanvoerder Jong PSV gepresenteerd bij Vitesse

1 REACTIE

  1. Bazoer, Anwar El Ghazi, Ricardo Kishna en Jaïro Riedewald.niet zo gek, als je moeilijkheden krijgt met deze ettters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in