Home Nieuws Ajax spelers willen PSV op het middenveld pijn doen

Ajax spelers willen PSV op het middenveld pijn doen

3
0

Het Amsterdamse kamp is redelijk overtuigd van eigen kunnen. Frank de Boer is eigenlijk de enige die zich wat op de vlakte houdt. Nemanja Gudelj ziet in het hol van de leeuw kansen en Jasper Cillessen ziet Ajax zelfs als favoriet voor de titel.

Ajax wil vroeg en hoog druk zetten en een hoog tempo hanteren. “Als je dat vanaf minuut één doet, is de kans het grootst dat zij het – na de verlenging tegen Atletico Madrid – in hun benen gaan voelen”, zo stelt de middenvelder zondag in gesprek met De Telegraaf. “Als je vier dagen daarvoor 120 minuten hebt gespeeld en gelijk in een hoog tempo moet beginnen, dan merk je dat wel.”
De sleutel ligt op het middenveld. “Als we daar de slag winnen, heb je al aardig wat van PSV ’weggeveegd’. Al is Luuk de Jong natuurlijk ook een sterk punt, maar ik heb vertrouwen in onze verdediging.” Gudelj wil in ieder geval niet verliezen, al denkt hij dat de titelstrijd zelfs dan niet al gespeeld is. “PSV heeft nog een paar lastige wedstrijden voor de boeg. Ik denk niet dat zij na PSV-Ajax alles winnen”, zegt de Servisch international.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here