Home Nieuws ‘Ajax of Feyenoord trainen? Dat is geen optie, ik heb te veel...

‘Ajax of Feyenoord trainen? Dat is geen optie, ik heb te veel PSV-dna’

484
0

Ruud van Nistelrooij barst van de ambities. De belangrijkste is momenteel om hoofdtrainer te worden van PSV.

De Brabander heeft zichzelf daarvoor alle tijd gegeven. Van Nistelrooij is erg happy met zijn rol als trainer in de Keuken Kampioen Divisie. “Ik had niet verwacht dat ik het zó leuk zou gaan vinden”, zegt Van Nistelrooij in het Algemeen Dagblad. “Ik was benieuwd: hoe ga ik om met verliezen? Met toeval, pech en geluk? Daarin kom ik mezelf soms nog wel tegen. Potverdorie wat kan ik toch nog steeds ziek zijn van verliezen van De Graafschap of Emmen, als het eigenlijk niet nodig is! Maar: ik analyseer ook de wedstrijd en kan relativeren.”

Van Nistelrooij kiest voor een geleidelijke weg en wenst in alle rust aan zijn carrière te bouwen. Een andere topclub in Nederland hoeft hem niet te bellen. “Nee, Ajax, Feyenoord, dat is sowieso geen optie. Daarvoor heb ik te veel PSV-dna. Een andere club in Nederland buiten de top kan wel. Maar hetzelfde heb ik met Barcelona. Word ik ook nooit trainer, want: te veel gevoel bij Real Madrid.”

In de voetsporen van Ronald Koeman zal hij dus niet gaan treden, die als speler én trainer voor de landelijke top-drie uitkwam. “Dat vind ik wel oprecht mooi, maar daarom is Ronald Koeman ook Ronald Koeman. Die staat voor mij boven de partijen. Uniek.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here