Home Nieuws Ajax meldt zich bij PSV voor transfer Shurandy Sambo, hoe gaat PSV...

Ajax meldt zich bij PSV voor transfer Shurandy Sambo, hoe gaat PSV reageren?

1978
1

De eerste daad van de nieuwe trainer Maurice Steijn is een feit. Ajax wil PSV’s rechtervleugelverdediger Shurandy Samdo overnemen.

Dat melden zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International. De interesse is opvallend te noemen. Voor de komst van Steijn naar Amsterdam was er geenszins sprake van interesse in Sambo maar door het aanstellen van de voormalig Sparta trainer willen de Amsterdammers nu toeslaan bij PSV.

Ajax zich volgens het Eindhovens Dagblad ook al gemeld bij PSV. Van een officieel bod is vooralsnog geen sprake maar als PSV toe weet te happen, zullen er snel biedingen volgen. De pas 21-jarige Sambo werd afgelopen seizoen door PSV uitgeleend aan Sparta Rotterdam. Onder Maurice Steijn kende de vleugelverdediger een uitstekende seizoen en leek hij op weg terug naar PSV, om bij de eerste training onder Peter Bosz voor zijn kansen te gaan.

PSV lijkt veel vertrouwen te hebben in Sambo getuige de aanzet tot contractverlenging. De vraag luidt dan ook hoe PSV zal gaan reageren nu Sambo in de concrete belangstelling van Ajax staat. Sambo speelde afgelopen seizoen dertig competitieduels voor de Rotterdamse Kasteelclub en was daarin goed voor twee doelpunten.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Ajax Sambo niet alleen heeft benaderd, maar dat er ook daadwerkelijk al gesprekken hebben plaatsgevonden met zijn zaakwaarnemer. ‘Daaruit is voor Sambo een uitstekend sportief en financieel plaatje geschetst. Ze willen van Sambo een goedbetaalde A-selectiespeler maken’, meldt de regionale krant.


Vorig artikelBevestiging: Transfer lijkt aanstaande | PSV en Augsburg in onderhandeling over Pepi
Volgend artikelScorende Ricardo Pepi spreekt opnieuw transferwens naar PSV uit | Pepi scoort tegen Mexico

1 REACTIE

  1. Gauw verkopen als ik PSV was .Mooi prijsje eraan verbinden .Gaat niet veel beter meer worden .Eerste inschattings fout Maurice Steijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in