Home Nieuws Ajax kan de pijlen richten op Noni Madueke: Schmidt begint in sterkste...

Ajax kan de pijlen richten op Noni Madueke: Schmidt begint in sterkste opstelling aan prestigeduel

10803
0

PSV zet zaterdagavond vol in op de Johan Cruijff Schaal.

Het elftal van Roger Schmidt begint vermoedelijk in de sterkst mogelijke opstelling in Amsterdam. Dat betekent dat er geen spelers rust wordt gegeven en dat Schmidt meteen een signaal wenst af te geven aan titelconcurrent Ajax.

Ten op zicht van afgelopen dinsdag betekent dat Armando Obispo weer pas op de plaats moet maken en Olivier Boscagli weer in de basis zal starten. Ook het Algemeen Dagblad verwacht dat Roger Schmidt gewoon met de sterkste elf zal gaan beginnen in Amsterdam.

Het goede spel van PSV is Ajax coach Erik Ten Hag ook opgevallen. De Tukker gaf afgelopen week aan dat PSV door de voorbereiding genomen energieker en fitter oogt dan zijn elftal. De coach van de Amsterdammers zal inmiddels ook hoofdbrekens hebben over het flitsende spel van Noni Madueke. De (vleugel) verdedigers van Ajax staan niet bepaald bekend om hun snelheid en duelkracht dus dat beloven mooie duels te worden.

Vermoedelijke opstelling PSV: Drommel, Mwene, Ramalho, Boscagli, Max, Sangaré, Van Ginkel, Madueke, Götze, Gakpo, Zahavi


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here