Home Nieuws ‘Ajax had ook interesse maar ik koos bewust voor PSV’

‘Ajax had ook interesse maar ik koos bewust voor PSV’

59
0

Het is altijd makkelijk om te wijzen naar spelers die vertrokken of getransfereerd zijn. Zo zou Luuk de Jong gemist worden in het huidige PSV maar hoe zou Bart Ramselaar zich staande houden op het middenveld van het huidige PSV?

Bart Ramselaar heeft de PSV deur al weer enkele maanden geleden achter zich dichtgetrokken maar wie Pablo Rosario en Jorrit Hendrix ziet ploeteren op het middenveld zal toch als vanzelf nog weleens terugdenken aan de periode dat Bart Ramselaar op het middenveld speelde en zijn aandeel in het spel van PSV had. De middenvelders geldt als stabiele kracht maar overtuigde nooit in de zin dat hij er met kop en schouders bovenuit stak. Inmiddels speelt Ramselaar zijn wedstrijden voor FC Utrecht maar van een opvallende of uitblinkende rol is nog geen sprake.

De middenvelder vertrok in 2016 van FC Utrecht naar PSV, maar had destijds ook naar Ajax kunnen gaan. De middenvelder koos uiteindelijk voor bestemming Eindhoven.

Ramselaar speelde onder Phillip Cocu nog regelmatig, maar Mark van Bommel had geen plek in het team voor Ramselaar. “In mijn laatste seizoen speelde ik alleen nog maar bij Jong PSV en in de beker”, vertelt de middenvelder in het programma Bij Andy in de Auto op FOX Sports. “Soms nog eens wat wedstrijden bij Jong Oranje, maar dat was het dan ook.”

De keuze voor PSV was wel een bewuste. “Ajax had ook interesse in die periode, maar ik koos voor PSV”, laat de spelmaker weten. “In het begin speelde ik ook nog best vaak en maakte ik mijn debuut in het Nederlands elftal.”

Na zijn mislukte laatste seizoen in Eindhoven bood FC Utrecht uitkomst voor Ramselaar, maar ook AZ was in de markt. “Die wilden alleen nog even wachten of ze wel Europees voetbal zouden halen. Utrecht was concreter en pakte meteen door.”


Vorig artikelKieft begrijpt van Bommel niet en wijst naar incident met van Basten
Volgend artikelMark van Bommel verdient alle steun: ‘Roepen dat Van Bommel weg moet, doe ik niet’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in