Home Nieuws Ajax-fans huiverig voor uitgaande transfer Bakayoko met Hakim Ziyech als vervanger

Ajax-fans huiverig voor uitgaande transfer Bakayoko met Hakim Ziyech als vervanger

21208
0

PSV en Ajax zijn het seizoen beide goed begonnen middels een overwinning in de eerste wedstrijd van de nieuwe competitie.

Het heeft er voor PSV alle schijn van dat voor het eerst in seizoenen op rij het aantal tegendoelpunten eindelijk eens gereduceerd kan gaan worden. PSV kreeg de afgelopen vier wedstrijden slechts één tegendoelpunt te verwerken. Defensief lijkt de ploeg van Peter Bosz het enigszins goed voor elkaar te hebben.

Wat de voorhoede betreft lijkt er geen vuiltje aan de lucht te zijn maar de interesse voor Johan Bakayoko is nu eenmaal een gegeven. De snelle buitenspeler maakt een enorme ontwikkeling door en er wordt door mening Europese topclub aan hem getrokken. Bakayoko roept te pas en te onpas dat hij PSV deze zomer niet wenst te verlaten maar zekerheid is er nu eenmaal niet in de voetballerij.

Paris Saint-Germain, Napoli, Burnley en West Ham United zijn concreet voor de aanvaller. Of PSV op haar tellen moet passen wat een vertrek van Bakayoko deze zomer aangaat, valt nog te bezien maar feit is dat de Belgische international een zeer gewilde speler is. In Amsterdam blijkt men de situatie rond Johan Bakayoko ook nauwlettend in de gaten te houden.

Ajax fans zijn namelijk huiverig voor een transfer van Hakim Ziyech naar PSV mocht Johan Bakayoko tegen alle verwachtingen in alsnog vertrekken deze zomer. Kale & Kokkie, twee bekende Ajax-supporters, vrezen dat Hakim Ziyech in dat geval de opvolger van de Belgische international kan gaan worden bij PSV. Eerder zagen balende Ajax fans Noa Lang en Peter Bosz al voor PSV kiezen.

“Weet je waar Ajax echt voor op moet passen? Dat je niet hetzelfde verhaal krijgt als met Noa Lang”, zeggen de heren Ajacieden in de podcast. “Als Mohammed Kudus verkocht wordt, zal er ruimte ontstaan voor Ziyech, maar je moet oppassen dat Ziyech volgende week niet bij PSV loopt. Die Bakayoko zijn een boel clubs voor in de markt en Peter Bosz is helemaal gek van Ziyech”, klinkt het.

“Dan krijg je hetzelfde als met Noa Lang. Die nam je niet, omdat Tadic op die plek stond. Maar op het moment dat Noa Lang bij PSV getekend had, was Tadic vertrokken. En daar moet je nu voor waken. Als jij serieus Ziyech wil als opvolger van Kudus, moet je de regie in handen houden. Als PSV die gozer eerder verkoopt, dan haalt Bosz Ziyech naar Eindhoven. Honderd procent”, aldus de beide Ajax fans.


Vorig artikelKomt Wijnaldum opnieuw in beeld? ‘PSV zou wel een oplossing voor Georginio Wijnaldum zijn’
Volgend artikelIs Robin Pröpper een geschikte speler voor PSV? ‘Hij is een stuk goedkoper dan Debast’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in