Home Nieuws Ajax en Watford concreet voor Obispo

Ajax en Watford concreet voor Obispo

76
0

Met de mondelinge overeenkomst tussen PSV en Armanda Obispo is een einde gekomen aan het gespeculeer over de toekomst van de talentvolle verdediger.

Er was namelijk concrete belangstelling uit binnen- en buitenland voor de centrale verdediger, meldt het Eindhovens Dagblad. De 18-jarige Boxtelnaar, al sinds 2006 verbonden aan de jeugdopleiding van PSV, koos in overleg met zijn management en na gesprekken met de leiding van PSV voor een langer verblijf. Obispo traint al mee met het eerste elftal van PSV en is dit seizoen sterkhouder bij het beloftenteam.

Onder anderen Phillip Cocu en Marcel Brands zijn belangrijk geweest bij het besluit van Obispo. Zaakwaarnemer Ali Dursun van Stellar Group bevestigt dat het talent aan PSV verbonden blijft en op korte termijn e verbintenis van een handtekening zal voorzien. PSV heeft Obispo maar net uit handen van andere clubs kunnen houden. Ajax was namelijk erg concreet en voorzag een zelfde traject zoals het een aantal jaar terug met Bazoer ingezet heeft. Ook heeft het Engelse Watford, uitkomend in de Premier League, heeft recent geïnformeerd bij het management van Obispo.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here