Home Nieuws Ajax-duo des duivels over cijfer 34 op spandoek en verwijzen PSV-fans naar...

Ajax-duo des duivels over cijfer 34 op spandoek en verwijzen PSV-fans naar Ismael Saibari

11807
0

Ajax krijgt na de dreun in Eindhoven al snel kans op revanche want de Amsterdamse club wacht donderdagavond de inhaalwedstrijd tegen FC Volendam.

Dat de meest recente editie PSV – Ajax door Ajax-fans als uiterst pijnlijk wordt ervaren begrijpen we. Het bekende duo Kale en Kokkie namen de Ajax-fans deze week mee in hun beleving van de wedstrijd PSV – Ajax. Het bereiken van de laatste plaats in de Eredivisie is hard aangekomen in de hoofdstad, zoveel is zeker.

Dat geldt ook voor het bekende Ajax-duo Kale en Kokkie. Het betreffen beide leuke en normale mannen die de Ajax-fans wekelijks meenemen in de beleving rond hun favoriete club. Ook vele PSV- en Feyenoord-fans luisteren geregeld naar de bijdragen van het Amsterdamse duo. Het duo blijkt over de eerste helft in Eindhoven heel tevreden te zijn en relativeert verder de nederlaag in het Philips Stadion.

‘Ook een veel beter Ajax zou niet zomaar winnen van dit PSV in hun eigen Philips Stadion’, klinkt het in koor, om vervolgens de voor Ajax goede momenten uit de wedstrijd erbij te halen. De tweede helft in Eindhoven is ook voor Kale en Kokkie een doorn in het oog. Dat geldt ook zoals gezegd voor het bereiken van de laatste plaats in de Eredivisie. Die dreun komt keihard aan, ook bij Kale en Kokkie.

‘Ajax toonde zondag in Eindhoven een fraai teken van leven, maar in de tweede helft storten Ajax in als een kaartenhuis. Kale en Kokkie, volgen al meer dan 10 jaar voor AT5 Ajax op de voet. Dat hun club nu op de laatste plek staat doet pijn. Toch zagen ze ook positieve punten in de dramatische wedstrijd tegen PSV. Toch gaat zondag 29 oktober in de boeken als een inktzwarte dag voor alle Ajax-fans’, omschrijft AT5 de introductie van onderstaande video, waarin met name Kokkie in het laatste gedeelte nog een boodschap heeft voor de PSV-fans die het spandoek met nummer 34 wisten te maken.

Tekst gaat verder onder de foto

Kokkie is boos en is er zeker van dat het getal 34 niet verwijst naar het aantal Eredivisie-wedstrijden. Kokkie verzoekt de betreffende PSV-fan dan wel fans, naar De Herdgang te gaan om daar het gesprek met Ismael Saibari aan te gaan. In onderstaande video legt Kokkie waarom.

Het Eindhovens Dagblad bevestigde daags na de topper tegen Ajax opnieuw dat men vanuit PSV-kringen de bevestiging kreeg dat het getal 34 verwijst naar het aantal Eredivisie-wedstrijden.


Vorig artikelFrank Arnesen legt reden voor terugkeer bij PSV uit
Volgend artikelHet tegengeluid: ‘Dit PSV is niet zeven punten beter dan dit Feyenoord’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in