Home Nieuws ‘Mo Ihattaren kon wél bij Ajax blijven maar moest naar een kliniek’

‘Mo Ihattaren kon wél bij Ajax blijven maar moest naar een kliniek’

2055
1

De toekomst van Mo Ihattaren is nog geregeld zo niet dagelijks onderwerp van gesprek.

Na zijn aftocht bij Ajax, opperen sommige PSV supporters zelfs een hernieuwde toekomst van het gevallen toptalent in Eindhoven. Iedereen maakt immers fouten, hoewel het merendeel van de PSV aanhang geheel klaar is met de twintigjarige Utrechtse middenvelder. Momenteel krijgt Ihattaren hulp van Wesley Sneijder en de familie Nouri. Het zijn in ieder geval moeizame tijden voor de middenvelder. Of er nog en toekomst in het mondiale voetbal inzit voor Ihattaren blijft twijfelachtig maar tot op heden slaagden gerenommeerde clubs als PSV, Juventus en Sampdoria er niet in om Ihattaren weer aan het voetballen te krijgen.

In Amsterdam dacht men dat wel voor elkaar te krijgen. Ajax was immers in de veronderstelling dat men het beter dan PSV zou doen en dus was de teleurstelling in de hoofdstad groot te noemen toen vorige week bleek dat Mo Ihattaren en Ajax niet met elkaar de toekomst ingaan. Maar wilde Ajax eigenlijk niet gewoon verder met de middenvelder. Maandagavond schoof Valentijn Driessen aan bij Vandaag Inside en onthulde hij dat Ajax wel degelijk verder wilde met Ihattaren maar dat er bepaalde voorwaarden aan vast zouden zitten. Daar had Ihattaren dan weer geen trek in, stelde Driessen vast.

De chef-voetbal van de Telegraaf heeft überhaupt nog weinig vertrouwen in de carrière van Mohamed Ihattaren maar onthult tegelijkertijd dat Ihattaren onder bepaalde voorwaarden wél bij Ajax had kunnen blijven. Dat mag verrassend worden genoemd.

Driessen reageert ook nog de connectie Sneijder met Ihattaren omdat Wesley Sneijder heeft gezegd met Ihattaren mee te gaan naar Juventus om hem te helpen. “Ik denk niet dat dat het wordt. PSV en Ajax hebben er alles aan gedaan. Hij kon zelfs bij Ajax blijven, maar de club had daar wel een aantal eisen voor gesteld”, vertelt Driessen aan tafel bij Vandaag Inside.

“Ihattaren moest onder meer naar een kliniek voor moeilijk opvoedbare jongvolwassen, maar dat wilde hij absoluut niet. Het voelde voor hem alsof hij voor gek verklaard werd. Er zijn veel mensen mee bezig geweest, waaronder Gerald Vanenburg, die er heel veel moeite in heeft gestoken, honderden uren. Hij kwam na zijn werk bij Ajax steeds naar Ihattaren toe om te trainen. Op een gegeven moment houdt het een keer op. Ajax wilde ook dat hij bepaalde banden zou verbreken, waaronder met een aantal broers. Hij kon alleen naar Ajax als zijn contract bij Juventus verscheurd zou worden en hij een minimaal contract tekende tot 2025. Daar zit hij nu aan vast. Juventus kan doen wat het wil. Als hij zo weinig kost, laten ze hem ook maar gaan”, aldus Valentijn Driessen over de meest besproken voetballer van de Eredivisie.


Vorig artikelScorende Lozano met Napoli na 10 zeges op rij op weg naar landstitel, Jeroen Zoet weer eerste doelman bij Spezia
Volgend artikelNederlaag dreunt hard na bij Ajax, ziet Berghuis op tegen weerzien met Gakpo en Luuk de Jong?

1 REACTIE

  1. … [Trackback]

    […] Info on that Topic: psvinside.nl/ajax-dacht-het-beter-te-doen-dan-psv-ihattaren-kon-wel-bij-ajax-blijven-maar-moest-naar-een-kliniek/ […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in