Home Nieuws Ajax biedt 18 miljoen euro op Steven Bergwijn, verschijnt Bergwijn aan de...

Ajax biedt 18 miljoen euro op Steven Bergwijn, verschijnt Bergwijn aan de aftrap bij PSV – Ajax?

2466
0

Steven Bergwijn staat op de nominatie om een transfer naar Amsterdam te maken.

Ajax heeft een concreet bod van 18 miljoen euro bij Tottenham Hotspur uitgebracht. Dat meldt Voetbal International maandagmiddag. Dat zou tot gevolg kunnen hebben dat Bergwijn van een plek op de bank in Londen naar een plek op de bank in Amsterdam zal verhuizen want net als in Londen zijn ook in Amsterdam de voor Bergwijn bedoelde posities ruim bezet. In Londen komt Bergwijn niet echt aan spelen toe en lijkt men het niet echt te zien zitten in de buitenspeler.

Ajax wil Bergwijn bevrijden en dus is de club concreet geworden voor de voormalig PSV’er. Tottenham Hotspur heeft het bod inmiddels afgewezen. Het heeft er alle schijn van dat Ajax opnieuw gaat bieden op de aanvaller en dat gaat vermoedelijk tot gevolg hebben dat Bergwijn zijn debuut voor de Amsterdamse hoofdmacht in Eindhoven zal gaan maken. PSV begint aanstaand weekend de tweede seizoenshelft met een uitwedstrijd in en tegen Groningen, waar Ajax de uitwedstrijd tegen FC Utrecht zal gaan spelen. Die wedstrijd zou voor Bergwijn vermoedelijk te vroeg komen nu de Londense club het bod heeft afgewezen.

Een week later staat de topwedstrijd tussen PSV en Ajax op de agenda en dat zou zomaar de wedstrijd van het debuut van Bergwijn kunnen gaan worden. Da zou een opmerkelijk feit kunnen worden genoemd.


Facebook Comments Box