Home Nieuws Ajax-aanvaller gelooft nog in landstitel en denkt PSV nog te kunnen passeren

Ajax-aanvaller gelooft nog in landstitel en denkt PSV nog te kunnen passeren

2678
1

In Amsterdam blijkt er een speler rond te lopen die nog wel geloof en vertrouwen heeft in de landstitel.

De landstitel voor Ajax welteverstaan. In het voetbal kan het verkeren maar om nog rekening te houden met een kampioenschap gaat erg ver. Hoe dan ook, voor de Portugese aanvaller Carlos Forbs staat naar eigen zeggen zondag de grootste en belangrijkste wedstrijd uit zijn carriere op de agenda. De snelle Portugees speelde enkele weken geleden ook tegen Feyenoord maar vindt de uitwedstrijd in Eindhoven een grote wedstrijd om naar uit te kijken.

“Dit wordt de grootste wedstrijd uit mijn carrière tot nu toe. Ik kijk ernaar uit”, klinkt het vastberaden. De Portugese vleugelaanvaller vertelt in gesprek met het Algemeen Dagblad dat de huidige situatie bij zijn nieuwe club een moeilijke situatie is, maar hij weigert zijn doel op te geven. Dat doel luistert naar de landstitel.

“Je zult mij nooit horen zeggen dat ik niet voor de titel ga”, zegt Forbs over de kansen op het kampioenschap voor Ajax. “Zwaar ook, voor supporters en voor ons. Ik heb vertrouwen in de groep en de staf, dat we beetje bij beetje naar een hoog niveau groeien. Het seizoen is nog lang.”

Ajax staat op dit moment al 22 punten achter op PSV maar heeft nog enkele wedstrijd tegoed waardoor de situatie al iets minder pijnlijk zou moeten kunnen gaan worden voor de club uit Amsterdam. Eerst wacht PSV zondag in Eindhoven. Forbs is de titel dus nog niet uit het oog verloren.

“Je zult mij nooit horen zeggen dat ik niet voor de titel ga. Dat is niet mijn mentaliteit. Ik ben hier voor titels gekomen. Wordt dat zwaar? Ja, maar ik zal nooit zeggen dat dat onmogelijk is.”


Vorig artikelGaat PSV daadwerkelijk aan het doelsaldo werken? PSV-fans zelfverzekerd richting ’topper’: ‘6, 7 of 8-0’
Volgend artikelBella-Kotchap spreekt vanaf ziekenbed na operatie, komst Amerikaan Robinson lijkt dichterbij te komen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in