Home Nieuws Ajacied ziet ‘geen spelers om voor naar het stadion te gaan’ en...

Ajacied ziet ‘geen spelers om voor naar het stadion te gaan’ en geniet van PSV’er: ‘Zo’n speler heeft Ajax niet’

3728
0

De toekomst van Xavi Simons is nog altijd niet bekend maar we kunnen gerust concluderen dat de jonge topvoetballer neigt naar een extra jaar PSV, of misschien wel twee of drie extra jaren PSV.

Simons, geboren en getogen in Amsterdam, zou deze week een tweede gesprek hebben over het nieuwe contract waar PSV en de jonge topvoetballer al enige tijd over in gesprek zijn. De verwachting is dat men er wel uit zal gaan komen en dat er nieuwe voorwaarden worden gecreëerd in het contract van Simons. Dat kan betekenen dat Simons zal gaan meedelen in een toekomstige transfersom. De middenvelder zou ook neigen naar een andere positie dan de positie van linksbuiten. Kortom, er valt nog veel te bespreken maar het heeft er wel degelijke alle schijn van dat Simons volgend seizoen nog voor PSV zal spelen.

Daar is men in Rotterdam en Amsterdam als vanzelfsprekend minder blij mee. Want natuurlijk, een PSV zonder Simons is een heel ander elftal dan met Simons. Althans, dat bleek onder Ruud van Nistelrooij zo te zijn maar kan onder Peter Bosz weer heel anders uitpakken. Xavi Simons is in ieder geval een speler voor wie de voetbalfans massaal naar het stadion gaan. Dat geldt ook voor oud-international Johnny Rep. De Ajax fan baalt ervan dat er in Amsterdam geen spelers zijn waar men voor naar het stadion gaat.

Johnny Rep heeft bepaald niet genoten van het spel van Ajax het afgelopen seizoen. Daarbij haalt Rep als voorbeeld Xavi Simons aan. Een speler voor wie Rep naar het stadion gaat.

“Die kleine van PSV, Xavi Simons. Hoe hij dribbelt, altijd bezig is. Mooi”, zegt Rep tegen Voetbal International. “Zo’n speler zag ik het afgelopen jaar niet bij Ajax, hoor. Daar loopt nu toch niemand rond voor wie je naar het stadion gaat? Sinds Marc Overmars weg is, is het een puinhoop. Honderd miljoen uitgegeven aan nieuwe spelers, en kijk wat het heeft opgeleverd: waardeloos voetbal. Er komen ook allemaal vreemde mensen binnen, zoals die Duitser”, aldus Johnny Rep.


Vorig artikelMexicaanse club Chivas meldt zich officieel bij PSV voor Érick Gutiérrez
Volgend artikelChivas biedt PSV miljoenen voor Érick Gutiérrez, gelimiteerde transfersom lekt uit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in