Home Nieuws Agressief en vol passie spelende van Aanholt: ‘Sindsdien steekt PSV beter in...

Agressief en vol passie spelende van Aanholt: ‘Sindsdien steekt PSV beter in elkaar’

1824
0

Patrick van Aanholt is zeer zeker geen stille kracht van het huidige PSV maar de verdediger hoeft niet perse op de voorgrond te treden.

Dat op de voorgrond treden doet hij toch wel maar dan middels zijn spel. Patrick van Aanholt had zondagmiddag vanaf minuut 1 door hoe de tegenstander uit Amsterdam aangepakt diende te worden. van Aanholt zat er kort op, speelde uiterst agressief en toonde bovendien volop beleving en passie, die hij deelde met verschillende tribunevakken. Van Aanholt maakt indruk op de linkerflank en heeft met zowel Joey Veerman als Xavi Simons een prima connecentie. Het resulteert in vele aanvallen over de linkerkant, die menig tegenstander vaak te machtig zijn.

Van Aanholt verdedigde tegen de Amsterdammers op het scherpst van de snede. Dat viel menig analist meteen op. Zo zag oud-international en rapporteur Arie Haan van Aanholt ook een goede wedstrijd spelen. Haan stelt Van Aanholt dan ook op in zijn Elftal van de Week in De Telegraaf. “Patrick van Aanholt van PSV staat links achterin, want sinds hij bij PSV is, zit het daar gewoon iets beter in elkaar. Een goede aankoop van PSV. Hij maakt weinig persoonlijke fouten en is aanwezig, in de manier waarop hij mee optrekt bijvoorbeeld. Hij is niet bang, staat zijn mannetje. Hij ís gewoon iemand en heeft een verleden, in de goede zin. Dat merk je ook wel”, aldus de voormalig international van Oranje.


Vorig artikelSteven Bergwijn begeeft zich in niemandsland | Aanvaller impopulair in Eindhoven én in Amsterdam
Volgend artikelPSV meldt zich voor gewilde Belgische verdediger, Jupiler League club wil talent behouden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in