Home Nieuws Afwezigheid Jurgen Locadia niet geheel onverwacht

Afwezigheid Jurgen Locadia niet geheel onverwacht

7
0

De afwezigheid en werkweigering van Jurgen Locadia blijkt achteraf niet geheel onverwacht te zijn. De ontevreden spits heeft voorafgaand aan de dag dat hij niet kwam opdagen Marcel Brands een bericht gestuurd dat hij niet zou komen naar de training de volgende dag.

Dit heeft Marcel Brands aangegeven in het programma van Fox Sports. “Hij heeft absoluut de verkeerde manier gekozen, daar bestaat geen discussie over”, zegt Brands over de spits. “Het was een impulsieve beslissing van hem, maar hij wilde geen transfer forceren. Donderdagavond tussen tien en elf stuurde hij mij een berichtje. ‘Ik kan het niet meer opbrengen en ben er morgen niet’. Ik heb hem geprobeerd te bellen en een berichtje te sturen, maar ik kreeg hem niet meer te pakken.”

Nadat Locadia vrijdag niet op de training verscheen, ging de club maandag met de spits in gesprek. “Daar was Phillip Cocu ook bij. Hij wilde echt geen transfer forceren, hij wilde gewoon voetballen. Jürgen was bang dat hij niet aan spelen zou toekomen. Na het gesprek is de lucht geklaard. Hij is een speler die ongelofelijk goed is in het afronden. Hij schiet alles tussen de palen. Die jongen heeft het inzicht om een echte doelpuntenmaker te worden. Ik heb heel veel vertrouwen dat hij uiteindelijk gewoon de spits wordt van PSV, die twintig goals kan maken.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here