Home Nieuws Afgetrainde en fitte Romero heeft grootse plannen met PSV: Prijzen pakken en...

Afgetrainde en fitte Romero heeft grootse plannen met PSV: Prijzen pakken en investering PSV terug verdienen

4388
0

Maximiliano Romero is op de weg terug naar volledige fitheid. De Argentijn maakt wekelijks stappen voorwaarts.

Ondanks de vele blessures is Romero nog altijd een groot talent te noemen, al heeft hij daar wellicht niet meer de leeftijd voor. Miljoenen euro’s betaalde PSV voor de Argentijn maar echte successen heeft Romero nog niet kunnen vieren met de club. Als het aan de Argentijn ligt, komt daar snel verandering in. De spits oogt fit en afgetraind en ook dat is weleens anders geweest.

De inmiddels 22-jarige Argentijn staat te trappelen van ongeduld en wil zich enorm graag laten zien en bewijzen, maar moet zich voorlopig tevreden stellen met speelminuten bij Jong PSV. Wel is hij zeer te spreken over de samenwerking met Ruud van Nistelrooij en Roger Schmidt. De spits voelt vertrouwen.

Romero moet nog even pas op de plaats maken maar wil het liefste PSV zo snel als maar mogelijk is laten zien wat hij in zijn mars heeft. De potentie is nog altijd daar maar zoals gezegd zal het via de weg der geleidelijkheid te gaan. “Als ik het voor het zeggen heb, zou ik direct spelen, maar dat is een beslissing die de trainer moet maken”, zegt Romero tegen ESPN. “Het heeft ook even de tijd nodig, want ik kom net terug van een blessure. Het is ook moeilijk om na zo’n heftige kruisbandblessure weer helemaal terug op mijn oude niveau te komen.”

Romero heeft naar eigen zeggen een hele zware periode achter de rug. Het vele blessureleed doet hem snakken naar succes. “In de vijfde maand kreeg ik een nieuwe blessure in dezelfde knie. Dat heeft mij flink teruggeworpen in mijn herstel. Daarvoor maakte ik vooruitgang, maar ineens kreeg ik een blessure aan mijn meniscus, waardoor ik terug bij af was”, aldus Maximiliano Romero.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here