Home Nieuws Ibrahim Afellay richt pijlen op Peter Bosz: “Ik zou vol voor Bosz...

Ibrahim Afellay richt pijlen op Peter Bosz: “Ik zou vol voor Bosz gaan’

1344
0

PSV en Marcel Brands gaan met elkaar de toekomst in, zo werd afgelopen week duidelijk. De belangrijkste taak van Brands zal de zoektocht naar een nieuwe trainer zijn.

De bekende namen passeren al enige dagen de revue maar welke trainers maken de meeste kans? De namen van Peter Bosz en Phillip Cocu zijn veel gehoorde namen en het heeft er dan ook alle schijn van dat één van de twee trainers hoog op het bekende lijstje in Eindhoven staan.

Ook bij Studio Voetbal vallen de namen van Phillip Cocu en Peter Bosz. Analisten en journalisten vinden allemaal wat van de aanwezigheid van Phillip Cocu en zijn assistenten bij de wedstrijden van PSV en Jong PSV. Afgelopen week was Cocu met zijn vaste assistenten Chris van der Weerden en Twan Scheepers aanwezig op de tribune naast Hans van Breukelen, de technische man in de raad van commissarissen van PSV.

Volgens Ibrahim Afellay moet er niet meteen iets achter de aanwezigheid van Cocu worden gezocht. “Ik vind hem niet de persoon die zoiets bewust doet. Hij woont in de buurt, houdt van voetbal en gaat een wedstrijdje kijken. Als hij serieus in beeld zou zijn, is dit ook helemaal niet goed.”

Afellay ziet Cocu overigens niet de nieuwe trainer van PSV worden. De analist ziet veel meer in de komst van Peter Bosz, die op dit moment bij Olympique Lyon onder contract staat. “Ik zou vol voor Peter Bosz gaan. Laten we bij PSV voorlopig geen buitenlandse trainer meer aanstellen”, aldus Afellay verwijzend naar het tot op heden nog niet heel succesvolle tijdperk Roger Schmidt in Eindhoven.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here