Home Nieuws Afellay openhartig over vertrek bij PSV: ‘Doet wel een beetje pijn’

Afellay openhartig over vertrek bij PSV: ‘Doet wel een beetje pijn’

1271
0

Ibrahim Afellay is nog regelmatig bij PSV te vinden maar als speler is zijn periode in Eindhoven definitief voorbij.

En dat zint de inmiddels 34 jarige middenvelder eigenlijk niet. Sterker nog; het vertrek bij PSV doet hem pijn. Zo zei hij zondagmorgen in gesprek met FOX Sports.

Afellay vertelde bij FOX Sports dat zijn vertrek bij PSV nog altijd wel een beetje pijn doet. ‘Ik was uiteindelijk waar ik zijn wilde na een hele tijd revalideren. Ja goed, dan komt er een nieuwe trainer en ik vind het wel jammer dat hij niet in een persoonlijk gesprek mij verteld heeft dat hij geen rol voor mij zag weggelegd’, zei Afellay over Roger Schmidt.

‘Dat moest ik vernemen van de technisch directeur. Maar goed, dat is zijn goed recht hè. Ik ben niet teleurgesteld, maar het is wel jammer’, voegde Afellay toe, waarna hij duidelijk maakte geen wrok te koesteren en opzichte van PSV. ‘PSV is mijn club. Daar ben ik opgegroeid en ik heb er een fantastische tijd gehad. Ik kan er niets anders aan toevoegen’, aldus Ibrahim Afellay.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here