Home Nieuws Afellay lyrisch: ‘Er staat geen enkele maat op deze jongen’

Afellay lyrisch: ‘Er staat geen enkele maat op deze jongen’

5468
0

Ibrahim Afellay is heel enthousiast over de ontwikkeling die Cody Gakpo doormaakt. Afellay maar ook zijn medetafelgenoten zijn lyrisch over de aanvaller, die een extra jaar PSV overweegt.

Volgens de analisten bij Studio Voetbal was Cody Gakpo de absolute uitblinker tijdens Feyenoord-PSV. “Dat Gakpo op 23-jarige leeftijd de kar moet trekken bij PSV, is veelzeggend”, concludeert Ibrahim Afellay bij de NOS. Volgens de analist was Gakpo de beste man op het veld. “Eigenlijk het hele seizoen al. We hebben hem al meerdere malen positief belicht, maar er staat geen enkele maat op deze jongen. Hij is heel constant. Hij heeft zich vandaag wederom in de kijker gespeeld van grote clubs.”

Gakpo gaf onlangs aan na dit seizoen een toekomstbesluit te nemen, maar Afellay zou het wel weten “Als er een droomclub komt, dan ga je, toch? Uiteindelijk is het afhankelijk van welke club er komt, maar die jongen zit in een luxepositie.”

Pierre van Hooijdonk weet dat PSV alles op alles zet om Gakpo te behouden en hoopt dat het gaat lukken. “PSV krijgt volgend seizoen een hele goede kans om de titel te pakken. Hetzelfde geldt voor Feyenoord, omdat er een nieuw Ajax gaat komen. Daar moeten we nog maar van zien hoe dat in elkaar gaat passen. Als je kampioen wil worden, moet je je beste speler behouden. Gakpo is voor dit PSV daarin cruciaal.”


Facebook Comments Box