Home Nieuws Ibrahim Afellay kraakt opnieuw alles en iedereen bij PSV

Ibrahim Afellay kraakt opnieuw alles en iedereen bij PSV

8030
0

Het is kommer en kwel in Eindhoven met zes verloren punten in 6 dagen.

Het onheil komt totaal onverwacht voor Roger Schmidt en PSV en dus veroorzaakt het veel onrust. Als Ibrahim Afellay de kans krijgt wat extra zout in Eindhovense wonden te strooien zal hij dat niet nalaten en dus was het zondagavond weer tijd voor zijn kritische blik.

Afellay kraakte allen en iedereen bij PSV maar begon bij trainer Roger Schmidt, die verklaarde na afloop dat zijn ploeg beter speelde dan uit bij Ajax, toen het 0-4 won. Dat kon de analist bepaald niet bekoren. “Tja, ze waren beter. Dat mag je ook wel verwachten van PSV, toch? PSV was beter, maar het was niet zo dat ze fantastisch speelden, zoals de trainer deed voorkomen”, zegt Afellay bij Studio Voetbal.

Afellay is verder wel bijzonder positief voor Ibrahim Sangaré maar de NOS analist kijkt niet graag naar Joël Drommel. Afellay is kritisch op Drommel. De blunder werd wel voorafgegaan door een fout van Sangaré. De Ivoriaan is een geweldige voetballer maar dient niet te gaan lopen met de bal. Veroveren en inleveren noet het credo zijn voor de Ivoriaan maar blijkbaar is er niemand aan Eindhovense zijde die hem dat wijs kan maken.

Sangaré verloor de bal, maar zegt Afellay: “Ik vind niet dat je Sangaré die goal mag aanrekenen. Als Drommel deze vastpakt, heeft niemand het daarover.”

“Een keeper die meevoetbalt is mooi meegenomen, maar uiteindelijk gaat het erom dat je gewoon punten pakt voor je ploeg. Hoe kun je je beste keeper transfervrij laten gaan en een investering van vier miljoen doen, waar je totaal niet beter van wordt? Dat is voor mij onbegrijpelijk”, zegt Afellay.

Ook Theo Janssen is lovend over Unnerstall. “Hij keept bij Twente ook met vertrouwen en begint gewoon mee te voetballen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here