Home Nieuws Afellay cynisch over Schmidt en Go Ahead Eagles uitspraak: ‘Roger Schmidt is...

Afellay cynisch over Schmidt en Go Ahead Eagles uitspraak: ‘Roger Schmidt is een toptrainer’

8070
0

PSV kreeg zondagavond opnieuw onverwacht hulp uit bekende hoek.

Go Ahead Eagles uit Deventer hielp PSV opnieuw in het zadel in de race om de landstitel. PSV staat door de remise in Amsterdam inmiddels weer op gelijke hoogte met de Amsterdamse club. Het biedt opnieuw weer meer perspectief voor PSV, hoewel er nog geen sprake is van constant spel.

Het zorgde zondagavond aan tafel bij de analisten voor gefronste wenkbrauwen want ook Ajax krijgt het niet voor elkaar constant te presteren tegen de club uit Deventer. Eerder speelde PSV een zeer moeizame partij in Deventer en sprak Roger Schmidt na afloop lovende woorden over Go Ahead Eagles.

En dus werden de woorden van Schmidt zondagavond nog eens aangehaald. Schmidt zei immers in Deventer dat Go Ahead Eagles die avond een topprestatie wist te leveren tegen PSV. Gezegd moet worden dat de club uit Deventer PSV het vuur aan de schenen wist te leggen. PSV werd feitelijk grote delen van de wedstrijd overklast door het team van Kees van Wonderen maar won wel met 1-2. Lovend was Roger Schmidt na afloop over The Eagles.

‘Go Ahead Eagles is de beste tegenstander tegen wie we dit seizoen hebben gespeeld’, was Schmidt na afloop complimenteus. Hans Kraaij keek op van die uitspraak en vroeg of Eagles beter was dan Feyenoord, waar PSV net met 0-4 van had verloren. Schmidt antwoordde niet direct op die vraag maar zei wel dat het de beste tegenstander was tegen wie PSV op dat moment had gespeeld. Het waren slechts complimenten die anders werden opgepakt door de media. Toch werden de uitspraken van Schmidt zondagavond nog even aangehaald na de remise van Eagles in Amsterdam.

‘Roger Schmidt had dus toch gelijk’, werd er gezegd over de eerder aangehaalde uitspraak. Afellay kon niets anders dan dit beamen om enigszins cynisch te vervolgen met: ‘Schmidt heeft het goed gezien, hij is een toptrainer’, zei de kritische analist over de trainer waar hij geen hoge pet van op heeft.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here