Home Nieuws Adviseur Hiddink keek tevreden toe hoe resultaten PSV beter werden

Adviseur Hiddink keek tevreden toe hoe resultaten PSV beter werden

561
0

Guus Hiddink heeft tot zijn ongenoegen zijn rol als adviseur van de technische staf van PSV moeten afbreken.

Hiddink heeft uiteraard alle begrip voor de omstandigheden maar zag de laatste maanden de resultaten verbeteren en vindt het jammer dat het proces een halt is toegeroepen.

“Als je naar het voetbal kijkt is dat jammer, want de resultaten werden de laatste tijd beter, maar dat is allemaal ondergeschikt aan andere dingen”, zegt Hiddink tegen De Telegraaf.

“Op dit moment is de gezondheid veel belangrijker. We moeten er nu allemaal het beste van proberen te maken. Ik heb voor mezelf een schema opgesteld om genoeg te trainen en te fietsen, want je moet wel zorgen dat je fit blijft”, is de zeventiger duidelijk over zijn gezondheid.

Hiddink is het gewend om contacten over de hele wereld te onderhouden gezien zijn internationale verleden maar heden ten dagen gaat het overal over hetzelfde. Hiddink was ondermeer werkzaam in Valencia, Madrid, Londen, Zuid-Korea, Australië, Rusland, Turkije en China maar krijgt steeds hetzelfde verhaal te horen nu de wereld in spanning zit vanwege het Corona virus. “Het is een heel ongewone situatie. Ik krijg berichtjes van relaties uit landen als Australië, Spanje, Engeland en Zuid-Korea en daarin spreken we elkaar moed in”, aldus PSV man Guus Hiddink.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here