Home Nieuws Advies voor persona non grata de Jong: ‘Luuk de Jong moet slim...

Advies voor persona non grata de Jong: ‘Luuk de Jong moet slim zijn en naar PSV gaan’

1743
0

Luuk de Jong bevindt zich in een moeilijke fase van zijn carrière.

Vol enthousiasme, blijdschap en trots toog Luuk de Jong op Deadline Day van Sevilla naar Barcelona. Op slechts een uur vliegen van thuisstad Sevilla kon Luuk de Jong zijn droom waarmaken door naar droomclub FC Barcelona over te stappen.

Het was niemand minder dan Ronald Koeman die ervoor zorgde dat de Jong het FC Barcelona tricot kon aantrekken. Een andere trainer had naar alle waarschijnlijkheid de connotatie Luuk de Jong en FC Barcelona voortijdig afgeschoten maar Koeman wilde een plan B en daar valt iets voor te zeggen. Wie kan er immers beter timen en koppen dan Luuk de Jong?

Een half jaar later ziet de wereld er totaal anders uit voor zowel Ronald Koeman als Luuk de Jong. Dat zorgt voor speculaties want de Jong moet vertrekken uit Catalonie als het aan de nieuwe trainer Xavi ligt. Ook de fans van de club uit Catalonië lijken niet achter de aanwezigheid van de Jong te staan, waar Spaanse media zich afgelopen maanden ook niet bepaald achter de kopsterke spits wisten te scharen.

En dus wordt Luuk de Jong aan PSV gelinkt om komend tranferwindow middels een huurconstructie PSV voorin stabieler te maken. Niet alleen in Barcelona maar ook bij Oranje is Luuk de Jong vooralsnog even persona non grata geworden. Het versterkt de geruchten rond de Jong.

Ook Valentijn Driessen denkt dat Luuk de Jong er goed aan zou doen voor PSV te kiezen. Ook gezien de kansen op WK deelname. “Op dit moment staat Weghorst er veel beter voor, Luuk de Jong moet zorgen dat hij gaat spelen. Bij PSV zou hij vaste basisklant kunnen worden en zo kan hij zich in de kijker spelen. Luuk de Jong moet slim zijn en voor PSV kiezen”, aldus Valentijn Driessen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here