Home Nieuws ADO verdediger baalt van de Jong: ‘Hij valt als een kleine jongen’

ADO verdediger baalt van de Jong: ‘Hij valt als een kleine jongen’

39
0

De druiven waren na afloop van ADO – PSV erg zuur voor de Hagenaars. De hofstedelingen leden behoorlijk pijn met 7 tegendoelpunten.

ADO verdediger Meijers kreeg ook nog een strafschop tegen na een actie tegen Luuk de Jong en haalde na afloop uit naar de Jong.

‘Laat ik vooropstellen: ik vind Luuk de Jong een goede speler, maar wat hij nu deed…’, zegt Meijers bij FOX Sports.

‘Hij blokkeert mijn weg, dus ik geef hem volgens mij een heel licht duwtje. Hij is twee meter en hij gaat vallen als een kleine jongen, dat vind ik heel slecht van hem. Dat heb ik hem ook verteld. Ik heb de beelden nog niet teruggezien, maar als drie man er naar gekeken hebben zal het waarschijnlijk wel een penalty zijn. Het is niet slim van mij, dat zeker’, erkende hij.

‘Maar voor mijn gevoel maakt hij eerst obstructie. Ik vind dat hij niet mag vallen. Hij is twee meter en schreeuwt als een kleine jongen. Ik had totaal niet verwacht dat Nijhuis daar een strafschop voor zou geven. Maar nogmaals: waarschijnlijk was het dom van mij.’


Vorig artikelGutiérrez voelde emoties na zijn assist en treffer
Volgend artikelMark van Bommel, van vader op zoon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in