Home Nieuws ADO Den Haag ontspannen naar ‘kwetsbaar’ PSV

ADO Den Haag ontspannen naar ‘kwetsbaar’ PSV

68
0

ADO Den Haag heeft in alle ontspanning kunnen toewerken naar de wedstrijd tegen PSV. De club uit de Residentie verzamelde afgelopen week meer punten dan PSV.

“We kunnen wel zonder ook maar enig dingetje in ons hoofd vrijuit gaan voetballen”, aldus Immers. “Een puntje halen, dat zou al fantastisch zijn. Ik heb veel vaker op m’n kloten gekregen van PSV dan gewonnen. PSV nu kwetsbaar? Het zegt misschien wel wat dat het in Groningen opnieuw punten verloor.”

Alles valt zó op zijn plek, dat ADO eindelijk bestuurlijk én sportief geen degradatiezorgen kent. De grootste zorg is dat het eigen stadion, ondanks de beste prestaties sinds het seizoen onder trainer John van den Brom (2010/2011), maar niet volstroomt. Dat de Hagenaars steeds achter moeten komen voordat het elftal echt gaat voetballen, vindt Immers iets ongrijpbaars.

“Dat is dramatisch, maar het lijkt bijna goed voor ons”, verbaast Immers zich. “Na een achterstand laten we heel vaak karakter zien, zijn we wakker geschud en weten we het vaak nog op te lossen. Je zou er bijna aan denken PSV ook maar vanaf de aftrap te laten doorlopen”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here