Home Nieuws Adil Ramzi in de belangstelling van Marokkaanse clubs én Marokkaanse bond

Adil Ramzi in de belangstelling van Marokkaanse clubs én Marokkaanse bond

902
0

Adil Ramzi staat in de belangstelling van clubs in Marokko. Het hetgeen zich gaat ontwikkelen zal komende dagen duidelijk worden maar een spoedig vertrek valt niet uit te sluiten.

De trainer van Jong PSV is zowel bij de nationale voetbalbond als bij enkele Marokkaanse clubs in beeld voor diverse functies. Dat meldt Voetbal International. Heel concreet is het geheel nog niet maar een vertrek kan niet worden uitgesloten.

Ramzi geldt als ambitieuze trainer en liet na het vertrek van Ruud van Nistelrooij weten open te staan voor de functie van hoofdtrainer bij PSV, maar Ramzi is nog niet zover dat hij een trainer als Peter Bosz achter zich kan houden. Ramzi werkte eerder nog als assistent-trainer onder Ruud van Nistelrooij bij PSV.

Adil Ramzi presteerde afgelopen seizoen meer dan prima met Jong PSV, hoewel de veertiende plaats niet meteen een prestaties is om over naar huis te schrijven. De functie van Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie is een andere dan zo hoog mogelijk eindigen. Het gaat in de eerste plaats om de ontwikkeling van spelers die daarna bij de hoofdmacht worden afgeleverd. Ramzi heeft de nodige ervaring opgedaan en nu acht hij de tijd rijp voor een volgende stap in zijn carriere.

Afgelopen seizoen werd Ramzi net voor de start van het WK in Qatar ook al gelinkt aan verschillende functies bij de Marokkaanse voetbalbond. Ramzi kon hij mee als assistent-trainer naar het WK in Qatar, maar uiteindelijk bleef hij Jong PSV trouw.


Vorig artikelPepi is ‘revelatie en ontdekking van de Eredivisie’ | Grote belofte Amerikaans voetbal
Volgend artikelMexicaanse media: PSV strijd met Sevilla om Mexicaanse middenvelder Fidel Ambriz

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in