Home Nieuws Adil Ramzi dankbaar en wil op termijn weer terug naar PSV: ‘Het...

Adil Ramzi dankbaar en wil op termijn weer terug naar PSV: ‘Het is heel moeilijk om PSV te verlaten’

1949
0

Een volgende PSV’er die de club op korte termijn gaat verlaten luistert naar de naam Adil Ramzi.

PSV moet naar alle waarschijnlijkheid op zoek naar een nieuwe trainer voor Jong PSV. Ramzi, die afgelopen seizoen voor de groep stond, heeft een aanbieding gekregen van de Marokkaanse topclub Wydad AC Casablanca.

“Het is heel moeilijk om PSV te verlaten, omdat het voelt als mijn tweede huis. Maar het klopt dat er interesse is”, zo bevestigt Ramzi zaterdagavond in een eerste reactie aan het Eindhovens Dagblad. “Ik ben PSV ontzettend dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen. Dat vergeet ik mijn leven niet meer.”

Ramzi stelde zichzelf na het plotselinge vertrek van Ruud van Nistelrooij nog kandidaat om hem op te volgen, maar de clubleiding koos voor Peter Bosz. “Dat de club daar niet voor heeft gekozen, begrijp ik volkomen. Ik wilde wel aangeven dat ik in mezelf geloof. In de toekomst hoop ik zeker weer terug te keren bij PSV. Deze club heeft mij zoveel gegeven”, aldus Ramzi.

In Marokko wacht een grote club op de beginnende hoofdtrainer. Het voelt goed voor de enthousiaste Ramzi. “Trainer worden is een hele bijzondere stap geweest en ik had het ook zeker nog een seizoen willen doen. Wel is er nu de kans om hoofdcoach te worden en als dat helemaal rondkomt, wil ik ervoor gaan.”


Vorig artikelPSV zet meteen in op opvolging Simons en gaat voor transfer De Ketelaere
Volgend artikelClubiconen reageren overdreven op vertrek Xavi Simons: ‘PSV moet opnieuw beginnen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in