Home Nieuws Italiaanse media richten pijlen op Lozano | Addio Napoli: è fatta con...

Italiaanse media richten pijlen op Lozano | Addio Napoli: è fatta con il PSV | Lozano neemt afscheid van Italië

3045
0

De Italiaanse kranten berichten deze week net als alle andere media door geheel Europa over het naderende slot van het internationale transferwindow.

Daarbij springen dezer dagen twee transfers in het oog. De inkomende transfer van de Belgische spits Romelu Lukaka van Chelsea naar AS Roma en de uitgaande transfer van Hirving Lozano van Napoli naar PSV. De Belgische spits Lukaku, die al jaren op rij nergens slaagt en van club naar club hobbelt, werd rond 17u dinsdagmiddag in Rome ontvangen op de luchthaven. De Romeinse kranten pakken uiteraard uit met het nieuws over Lukaku.

Verder wordt er in alle landelijke kranten melding gemaakt van de uitgaande transfer van Hirving Lozano naar PSV. Voor PSV is het de tweede grote transfer vanuit een Serie A club naar de Eredivisie, stellen de Italiaanse kranten vast. PSV maakt in totaal ongeveer een kleine dertig miljoen euro over naar Bologna en Napoli.

De Mexicaan gaat zelfs salaris inleveren om opnieuw bij PSV te kunnen spelen. Het gezin van de buitenspeler en de Mexicaan zette de afgelopen dagen alles op alles om een transfer van naar PSV mogelijk te maken. Net als de Nederlandse kranten melden ook de Italiaanse kranten dat de transfer zo goed als rond is.

De doorgaans betrouwbare Italiaanse krant Corriere Dello Sport wist eerder deze week al te berichten over de vertrekkende Hirving Lozano. ‘Addio Napoli: è fatta con il PSV’, luidde de kop van het artikel. Vrij vertaald staat dat weer voor: ‘Lozano vertrekt naar PSV en neemt afscheid van Napels’.

Gianlucca Di Marzio was afgelopen zaterdag de eerste journalist die melding maakte van de interesse van PSV. Ondertussen wist Napoli al een opvolger voor Hirving Lozano binnen te halen. Met Eintracht Frankfurt werd overeenstemming bereikt over een transfersom van 25 miljoen euro om de buitenspeler Lindstrom over te nemen.


Vorig artikelPeter Bosz stelt de PSV-fans gerust: ‘We moeten niet teveel naar mensen zoals jullie luisteren’
Volgend artikelDe eerste doelpunten van Xavi Simons en Donyell Malen voor Leipzig en Dortmund

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in