Home Nieuws Adam Maher ziet weer perspectief onder Philip Cocu

Adam Maher ziet weer perspectief onder Philip Cocu

44
0

Adam Maher is nog niet helemaal uit beeld bij PSV, is gebleken na zijn goede wedstrijd tegen FC Sion. Philip Cocu lijkt daarbij zelfs nog enig vertrouwen in Maher te hebben, laat Maher optimistisch weten in gesprek met VoetbalPrimeur. Mher lijkt zich dan ook nog steeds redelijk goed te voelen in Eindhoven en sluit zelfs een verlenging van zijn contract niet uit.

Enkele passages uit het interview met VP:

Tijdens FC Sion – PSV (0-1) maakte je een goede indruk. Je lijkt nog vol voor je kansen te gaan bij PSV. 
“Zeker. Als ik de kans krijg, wil alles wat ik in me heb laten zien. Bij AZ heb ik me op mijn manier laten, net zoals in Turkije en dat wil ik hier nu ook doen. Bij welke club ik ook speel: ik wil laten zien wat ik in huis heb. Vandaag (woensdag, red.) kreeg ik de kans, dus dan wil ik die grijpen.”

Hoe schat jij je kansen op speeltijd in voor komend seizoen?
“Ik ben niet echt bezig met kansen of procenten. Wat ik wil is wedstrijden spelen. Ik ben nu ook op een leeftijd gekomen waarop ik móét spelen. Kijk, in het voetbal kan het snel gaan. Misschien speel ik hier komend seizoen, misschien ergens anders. Dat is afwachten.”

Andrés Guardado vertrok en het is nog allerminst zeker dat Marco van Ginkel opnieuw naar PSV komt. Biedt dat perspectief voor jou?
“Dat biedt zeker perspectief. Ik weet hoe het bij PSV gaat, ik voel me goed. Ik blijf hard werken, dan zie ik vanzelf wel wat de opties zijn. Het is op dit moment het belangrijkst om hard te blijven werken bij PSV.”

Is er nu al interesse voor jou van andere clubs?
“Er spelen wel dingen, maar ik wacht op de juiste aanbieding. Het moet kloppen. Je gaat een langdurig contract tekenen, dus het plaatje moet perfect zijn. Ik moet nu niet weg willen om het weggaan. Zo sta ik er ook niet in. Bovendien: ik train, ik speel wedstrijden. Het voelt gewoon goed hier.”

Is een contractverlenging en vervolgens een nieuwe verhuurperiode een optie?
“Dan moet je bij Marcel Brands zijn. Ik heb nog een contract voor een jaar. Verhuren en verlengen is een mogelijkheid. Daar moeten we nog naar kijken.”

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here