Home Nieuws Adam Maher raakt niet uitgesproken over PSV: ‘Ik liep tegen een muur...

Adam Maher raakt niet uitgesproken over PSV: ‘Ik liep tegen een muur op’

109
0

De bij PSV mislukte Adam Maher heeft het tot op de dag van vandaag nog steeds over zijn periode bij PSV.

De middenvelder, die PSV onlangs met een houdbaar maar mooi schot nog verder het moeras in duwde in Stadion de Galgenwaard, spreekt aan de ene kant uit zichzelf niets kwalijk te nemen wat zijn mislukte periode in Eindhoven aangaat. maar ook weerklinken er andere geluiden waaruit geconcludeerd kan worden dat het toch vooral aan anderen heeft gelegen dat Maher niet geslaagd is bij PSV.

Met name wordt er dan gewezen naar Phillip Cocu, die Maher te weinig hulp en uitleg gegeven zou hebben. De middenvelder heeft in ieder geval geen spijt van zijn miljoenentransfer naar PSV.

“Ik wist dat ik sowieso de stap moest maken. Daar was ik klaar voor. Je bent 18, 19 jaar en Ajax of PSV is een normale vervolgstap in Nederland. Daar zou ik nog steeds voor tekenen”, vertelt Maher tegen het Algemeen Dagblad.

Maher noemt zichzelf een ‘gelukkig persoon’. “Natuurlijk had je gehoopt op veel meer. Dat alles goed ging, je kampioen werd en daarna een mooie stap had kunnen maken. Maar dingen lopen hoe ze lopen. Het moest gewoon zo zijn dat ik nu bij FC Utrecht ben. Ik ben niet de enige bij wie het zo is gelopen bij PSV.”

Maher verwijt het in eerste instantie zichzelf dat hij niet slaagde. “Maar er zijn meer jongens die het in eenzelfde soort situatie niet hebben gehaald. Dat geeft een bepaald beeld. Dat het niet altijd aan jezelf ligt. Terwijl ik wel altijd de schuld bij mezelf neerleg.”

“Laat ik het zo zeggen: ik denk dat ik het bij PSV had kunnen redden. Alleen, sommige dingen heb je niet in de hand. Anders is het raar dat ik het nu bij FC Utrecht wél kan”, aldus Maher. Het ontbrak volgens hem aan duidelijkheid. “Wat er van je wordt verlangd op een nieuwe positie. Het werd me niet duidelijk als ik vroeg wat ik had kunnen veranderen. Dan loop je tegen een muur op.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here