Home Nieuws Adam Maher op weg naar de uitgang

Adam Maher op weg naar de uitgang

93
0

Slechts enkele minuten mocht Adam Maher dit seizoen meedraaien in het eerste elftal. De middenvelder is na ruim 4 en half jaar PSV op weg naar de uitgang. 

Heel even leek het erop dat Maher toch weer aan zou haken dit seizoen  maar het perspectief bleef beperkt tot slechts enkele speelminuten. De mentaliteit van de middenvelder lijkt nog steeds het grootste obstakel te zijn voor een hoofdrol in Eindhoven.

PSV heeft de spreekwoordelijke moed enkele seizoenen terug al opgegeven, hoewel speler en club steeds opnieuw om de feiten lijken heen te draaien en begrijpelijk, uiterst correct met elkaar blijven omgaan. Philip Cocu stelde onlangs zelfs dat Maher zich prima heeft weten te ontwikkelen afgelopen jaren.

De middenvelder en zijn zaakwaarnemer kijken in de winter samen met PSV naar een oplossing en staan open voor interesse uit binnen- en buitenland.

PSV speelt dit seizoen met een nummer ’10’, wat Maher op het lijf is geschreven maar zijn rol is en blijft uitgespeeld. PSV kan komende winter nog wel een transfersom voor hem vragen. In juni loopt zijn contract af en is Maher dus transfervrij.

Naast Maher neemt ook Marcel Ritzmaier in de komende winterstop of volgend jaar in juni afscheid van PSV. Ritzmaier mocht vorige zomer al tegen elk aannemelijk bod weg, maar besloot na wat stages uiteindelijk toch bij PSV te blijven. Hij speelt en traint nu bij het beloftenteam in de eerste divisie. Bekend is dat Ritzmaier een vorstelijk salaris verdient en daar niet zonder meer afstand van wenst te doen. De rol van Ritzmaier bij PSV is al jaren uitgespeeld.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here