Home Nieuws Adam Maher maakt zichzelf verder onmogelijk

Adam Maher maakt zichzelf verder onmogelijk

18
0

Als spelers niet uit het juiste hout gesneden zijn, wordt het lastig een goede band met de supporters op te bouwen. Als spelers niet of nauwelijks in de spiegel kunnen kijken, wordt het lastig, zo niet onmogelijk het vertrouwen van de supporters te krijgen. Wat dat betreft pakt Adam Maher niet de juiste handschoen op door wederom niet in de spiegel te kijken, na afloop van de zoveelste matige partij van zijn zijde.

Narsingh maar met name Maher, wordt een gebrek aan inzet verweten. Maher vindt niet dat hij nu ineens anders moet gaan spelen. “Ik ben een speler die het van zijn voetbalintelligentie moet hebben en niet van het harde werken, zo ben ik niet.” Met opmerkingen als deze maakt Maher zichzelf verder onmogelijk bij PSV. Er valt over te discussiëren of deze opmerkingen wel handig zijn nu Maher in een uiterst moeizame fase zit.
Feit is dat de Amsterdammer met Marokkaanse roots wel vaker voor opschudding heeft gezorgd met onhandige uitspraken na slechte of verloren wedstrijden. Zo stond Maher 2 seizoen terug in Waalwijk na een nederlaag doodleuk voor de camera te verkondigen dat hij wel een goede wedstrijd speelde. “Het ging wel lekker”, zei Maher tegen de NOS. Het is Adam Maher ten voeten uit. De lakse middenvelder spreekt alsof het spel van PSV om hem draait en hij eigenlijk als onmisbare schakel in het elftal van Cocu geldt. “Als thuispubliek hoor je je eigen spelers te steunen’, gaat de gemakzuchtige Maher verder. “Het is ook niet zo dat ik een fout maakte, het ging om een terugspeelbal. Volgens mij kwam-ie gewoon bij de juiste kleur terecht. Tsja, dan wordt het wel moeilijk”.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here