Home Nieuws Adam Maher: ‘Ik miste de waardering bij PSV’

Adam Maher: ‘Ik miste de waardering bij PSV’

58
0

Met de wedstrijd AZ – PSV in het vooruitzicht komt ook als vanzelf Adam Maher weer in beeld. De bij PSV mislukte middenvelder graaft in gesprek met de Volkskrant in zijn geheugen en kijkt nog eens terug op zijn periode in Eindhoven.

Maher vindt in ieder geval dat hij als speler van PSV níet bezweken is onder de druk. De inmiddels 25-jarige middenvelder zegt dat in een groot interview met de Volkskrant.

PSV nam Maher in 2013 voor miljoenen euro’s over van AZ maar heeft weinig laten zien. “Er werd gesuggereerd dat ik de druk bij PSV niet aankon. Zo was het niet. Er werd anders naar me gekeken, terwijl ik niet op mijn eigen positie stond. Ik had op die rol moeten worden beoordeeld. Nu besef ik dat je als voetballer gebaat bent bij goede communicatie en vertrouwen. Dat heb ik gemist bij PSV”, zegt hij over de Eindhovense jaren.

“Ik werd beoordeeld als een linkshalf die op en neer moest pendelen tussen twee strafschopgebieden. Ik was het niet gewend, zo’n type speler ben ik niet. De Adam Maher die bij AZ op tien stond en als schaduwspits veel goals maakte, heb ik niet kunnen laten zien.”

“Toch werd ik daarop afgerekend. Ik voelde de twijfels van de buitenwacht en wilde al in 2015 vertrekken bij PSV. Ik miste de waardering, zeker ook in het tweede seizoen dat we kampioen werden.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here