Home Nieuws Adam Maher en zaakwaarnemer maken zich niet druk

Adam Maher en zaakwaarnemer maken zich niet druk

24
0

Met het voltooien van de transfer van Marco van Ginkel naar PSV blijft er voor Adam Maher nog minder speeltijd over. De overschatte Maher komt amper aan invalbeurten toe en met d ekomst van Van Ginkel zullen zijn kansen niet toenemen.

Zaakwaarnemer Sigi Lens laat weten dat zowel hijzelf als Maher zich niet druk maakt, wat eigenlijk typerend is voor de gehele houding van Adam Maher. De Amsterdammer laat precies in alles zien dat zichzelf druk maken niet zijn ding is.
“Ik lees en hoor overal dat Van Ginkel de plek van Adam gaat overnemen, maar is dat wel zo? Het zijn twee ander type spelers. Van Ginkel is bijvoorbeeld rechtsbenig, terwijl Adam ook linksbenig is”, aldus de belangenbehartiger in gesprek met Goal.com.

“Ik begreep dat Marcel Brands heeft gezegd dat Van Ginkel een buitenkans was. Daarom snap ik dan ook niet dat er van wordt gemaakt dat hij de vervanger is van Adam. Dat zijn dingen waar de trainer over gaat en dat heeft Phillip Cocu volgens mij niet gezegd.”
Lens benadrukt dan ook dat PSV hem niet heeft benaderd inzake een verhuurperiode elders. “Over verhuur is nooit gesproken. Ik heb in de laatste transferperiode ook niks van Marcel Brands vernomen. Adam staat nog onder contract bij PSV en die situatie is volgens mij ook niet veranderd. Als Brands of Cocu naar Adam was toegekomen en hem had verteld dat ze het niet in hem zien zitten, dan had ik dat echt wel gehoord.” Lens heeft natuurlijk allang en breed geconcludeerd dat vrijwel niemand van de beleidsbepalers bij PSV het nog in Adam Maher zien zitten, laat staan de supporters.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here