Home Nieuws AD Sportwereld wijst naar arrogantie bij ‘gênante wissel’ Ihattaren in bekerfinale: ‘Alleen...

AD Sportwereld wijst naar arrogantie bij ‘gênante wissel’ Ihattaren in bekerfinale: ‘Alleen PSV provoceren’

10651
0

Het gaat al enige maanden wat minder over Mo Ihattaren omdat de jonge voetballer zich gedeisd lijkt te houden.

Althans, dat zou de insteek moeten zijn maar het rommelt natuurlijk van alle kanten rondom de aanvallende middenvelder, die op dit moment opnieuw geen profvoetballer te noemen is. Ihattaren ligt er weer ‘uit’ want de Utrechtse voetballer is nog steeds niet welkom op het trainingscomplex van zijn huidige tijdelijke werkgever. Afgelopen week werd de auto van Mo Ihattaren in Utrecht brandend aangetroffen en volgde er sporenonderzoek, nadat een week daarvoor de auto van zijn broer ook in brand was gestoken.

Dat Ihattaren momenteel geen profvoetballer te noemen is, behoeft middels deze nieuwe feiten niet meer uitleg. In Amsterdam lijken ze dan ook ver klaar te zijn met de voetballer, die men weleens even opnieuw zou opvoeden en opnieuw op de troon zou zetten. Immers, wat PSV niet lukte, zou Ajax natuurlijk wel voor elkaar krijgen. Het is inmiddels tenenkrommend te noemen wat voor feitenrelaas er allemaal achter de naam van Ihattaren staat. In januari van dit jaar was men in de hoofdstad nog zo enthousiast over Mo Ihattaren. Nadat PSV en Ajax zich beiden voor de bekerfinale wisten te plaatsen, was de nieuwe doelstelling Ihattaren klaarstomen voor de bekerfinale. En zo geschiedde. De uitkomst van die finale behoeft ook geen nadere uitleg maar maanden later is het vaderlandse journaille de move van Erik ten Hag en Ajax nog niet vergeten.

Zo spreekt AD journalist en columnist Sjoerd Mossou namens AD Sportwereld schande van de wissel in de Rotterdamse Kuip. Mossou fileert met terugwerkende kracht de wissel van Mo Ihattaren. De AD columnist lijkt überhaupt al geen fan te zijn van Ihattaren en snapt niets van de huur constructie die Ajax blijkbaar graag wilde aangaan. ‘Iedereen die met Mo Ihattaren samenwerkte had deze mislukking voorzien’, schrijft Mossou in zijn column, om vervolgens Erik ten Hag en Ajax met de grond gelijk te maken over de beruchte wissel tegen PSV.

Mossou is in ieder geval allesbehalve verrast door het feit dat Mohamed Ihattaren bij Ajax geen succes is geworden. “Het aantrekken van Ihattaren was een wilde gok, gestoeld op een combinatie van arrogantie, winstbejag en een haast onvoorstelbare onwetendheid”, is Mossou hard voor Ihattaren én Ajax. Bovendien vindt Mossou het inbrengen van Ihattaren in de bekerfinale een provocatie richting PSV.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here