Home Nieuws AD Sportwereld: Vincent Janssen versterking voor PSV

AD Sportwereld: Vincent Janssen versterking voor PSV

35
0

PSV heeft door de jaren een karrenvracht aan spelers maar ook bestuurders bij AZ weggehaald. De meeste transfers waren succesvol te noemen. Als het aan AD Sportwereld ligt zou PSV deze zomer opnieuw moeten gaan shoppen in Alkmaar.

Hoewel Vincent Janssen geen AZ speler meer is, ziet de krant de spits van Fenerbahce als optie voor volgend seizoen. Ook Alireza Jahanbakhsh en Guus Til zouden prima versterkingen zijn voor PSV, schrijft het Algemeen Dagblad in een uitgebreide analyse over het versterken van de selectie voor volgend seizoen.

Het AD noemt Jeroen Zoet, Santiago Arias, Nicolas Isimat-Mirin, Luuk de Jong en Hirving Lozano als mogelijke vertrekkers. ‘Alireza Jahanbakhsh zou prachtig zijn voor PSV bij een Lozano-vacature’, aldus de krant. ‘Maar de Iraniër is duur en wil de Nederlandse top wellicht ook overslaan en al direct naar het buitenland.’

Het jeugdige talent Til wordt ook niet overgeslagen in de analyse. ‘Op het middenveld zou Guus Til qua karakter en speelstijl prima in Eindhoven passen. Een box-to-box-middenvelder zoals PSV die in Wijnaldum en Pröpper had en nu in Marco van Ginkel heeft.’ Mocht De Jong vertrekken, dan is Janssen interessant voor de spitspositie van PSV, vindt de krant.

Mocht Zoet komende zomer vertrekken, dan zal PSV wellicht een vervanger in het buitenland halen. De talentvolle keeper van Espanyol is naar verluid al maanden in beeld in Eindhoven. ‘Naar verluidt mikt de club in dat geval nog een etage hoger dan pak ‘m beet de categorie Michel Vorm, de huidige reservedoelman van Tottenham Hotspur. Met Eloy Room is er een degelijke tweede man in huis, maar geen keeper die al een bewezen puntenpakker is bij een topclub’, aldus het AD in de analyse over de nieuwe selectie van PSV.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here