Home Nieuws AD-journalist wijst naar Louis van Gaal: ‘Opmerkelijk, je hebt nooit iets met...

AD-journalist wijst naar Louis van Gaal: ‘Opmerkelijk, je hebt nooit iets met PSV gehad’

4257
1

De wedstrijd tussen Feyenoord en PSV werpt al enige dagen zij schaduw vooruit maar Sevilla – PSV heeft nu eenmaal veel indruk gemaakt op voetbalminnend Nederland en dus geraakt men niet uitgesproken over de wedstrijd van woensdagavond.

Dat geldt ook voor Algemeen Dagblad-journalist en Feyenoord-watcher Mikos Gouka. De journalist van de Rotterdamse krant deelt enkele dagen na Sevilla – PSV zijn mening over Louis van Gaal, die op uitnodiging van PSV bij de wedstrijd in Sevilla aanwezig was.

Gouka vindt daar iets van. Althans, van het vieren van de overwinning want Louis van Gaal liet zich na afloop in hotel Melia in Sevilla niet onbetuigd. De oud-bondscoach deed volop mee aan de festiviteiten na de gewonnen wedstrijd. Gouka keek er met verwondering naar. Niet zozeer het feest na afloop wekte verbazing bij de journalist, maar wel de aanwezigheid en de rol van Louis van Gaal.

“PSV was vorig jaar natuurlijk veel wisselvalliger, maar haalt nu alle punten binnen”, vertelt Gouka in de AD Voetbalpodcast. “Ze hebben zelfs de polonaise met Louis van Gaal gelopen, dat maak je ook niet vaak mee. Op Twitter waren de reacties erg positief, maar ik stond er best raar van te kijken. Ik bedoel, Louis van Gaal. Bondscoach geweest, nu bezig bij Ajax en dan in de polonaise meelopen”, spreekt Gouka zijn verbazing uit. Of is het meer irritatie…?

Gouka zag de beelden deze week voorbij komen. Het betroffen beelden die de meeste PSV-fans wel konden bekoren. De meeste voetbalfans konden de beelden van de feesten Louis van Gaal wel bekoren maar Gouka kijkt er toch wat anders naar. Van Gaal bleek op uitnodiging van de PSV-directiein Sevilla aanwezig te zijn. Het is algemeen bekend dat Marcel Brands en Louis van Gaal uitstekende banden weten te onderhouden. Van Gaal is in het verleden zelfs weleens gepolst voor de functie van hoofdtrainer bij PSV.

“Er is niks mis mee en laten we de vrolijkheid koesteren, maar ik vind het opmerkelijk. Hij moet doen wat hij zelf wil en iedereen vond het prachtig, maar ik dacht van: ‘Louis, je hoeft niet zo enthousiast te zijn in de polonaise. Je hebt nooit iets met PSV gehad’. Hij moet het zelf weten, maar ik zat er met verbazing naar te kijken”, aldus Gouka over de feestende Louis van Gaal.


Vorig artikelDeze Feyenoord-fan kijkt wel heel kortzichtig naar Feyenoord – PSV
Volgend artikelVan Gaal tegen Sevilla-fans: ‘Jullie winnen niet, wij winnen’

1 REACTIE

  1. Beetje raar dat een journalist dit vreemd vind en ook dat hij het nodig vindt om hier een stukje over te schrijven. Mag je niet meer blij zijn voor een ander? Had hij daar nors bij moeten gaan staan met een glaasje water in de hand? Klinkt idd eerder als grote jaloezie van dhr Gouka. Solliciteert hij naar een functie bij het roddelblad prive?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in