Home Nieuws Achtienjarige talenten Bakayoko, Seelt en Fodé Fofana mee op trainingskamp naar Marbella

Achtienjarige talenten Bakayoko, Seelt en Fodé Fofana mee op trainingskamp naar Marbella

392
0

Roger Schmidt wil meerdere talenten aan het werk zien op trainingskamp naar Spanje.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat onder meer Johan Bakayoko en Jenson Seelt met de A-selectie op het vliegtuig zullen stappen. Beide Jong PSV’ers zijn pas achttien jaar oud. Roger Schmidt maakte eerder al bekend dat ook Fodé Fofana mee zal gaan naar Marbella.

In de komende week belegt PSV een trainingskamp in de Zuid-Spaanse stad Marbella. Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat er nog geen aanwijzingen zijn het trainingskamp niet door zal gaan door Corona beperkingen dan wel besmettingen.

De jonge Bakayoko is een rechtsbuiten, waar Seelt een centrale verdediger is. De twee toptalenten spelen hun wedstrijden in Jong PSV en zaten allebei één keer in de wedstrijdselectie van het eerste elftal maar tot een debuut kwam het echter nog niet. Het Eindhovens Dagblad sluit niet uit dat Schmidt nog meer talenten selecteert voor het trainingskamp. De verwachting is dat maandag duidelijk wordt hoe de selectie er definitief zal uit gaan zien.

Tussen 4 en 10 januari verblijft PSV in het Spaanse Marbella. Daar speelt de ploeg ook een oefenwedstrijd tegen Karlsruher SC, de nummer tien van de Duitse Tweede Bundesliga.


Facebook Comments Box