Home Nieuws ‘Achterban United niet bezig met wedstrijd tegen PSV’

‘Achterban United niet bezig met wedstrijd tegen PSV’

13
0

Volgens freelance journalist Geert Langendorff, werkzaam in Engeland, zijn de supporters van Manchester United niet bezig met de wedstrijd tegen PSV, vertelde hij aan de NOS. 

Langendorff werkt vanuit Engeland en geldt als ManUnited volger en volgt de club al geruime tijd op de voet. Hij denkt dat Memphis, die deze zomer voor ruim dertig miljoen euro overkwam van PSV, perfect past in de Britse voetbalcultuur. “Iedereen moest wel eerst weten wie hij was, maar ze vonden Memphis direct geweldig toen de supporters hem zagen voetballen. Zo’n jongen met allemaal tatoeages. Hij had snel de harten van de fans veroverd. Zoals hij met die hoed en sjaal bij het Nederlands elftal aankwam, dat vinden ze in Engeland helemaal fantastisch. Een voetballer mag een beetje excentriek zijn. Dat hoort bij de Engelse voetbalcultuur. Daley Blind arriveerde bijvoorbeeld vorig seizoen zonder poespas bij United, maar toen dachten de supporters juist: kan die jongen wel goed zijn?
Volgens de journalist maken de fans van United zich totaal geen zorgen over de wedstrijd tegen PSV. “In Engeland wordt PSV gezien als de makkelijkste ploeg. Van Memphis wordt verwacht dat hij tegen z’n oude club veel moois gaat laten zien. Er wordt zelfs rekening gehouden met een 4-0 zege.”
Op basis waarvan de achterban van United zich geen zorgen maakt is niet duidelijk. De ploeg speelt matig voetbal en is allerminst een zekerheid in de top van het Engelse voetbal. Het is voor PSV het ideale moment om de ploeg van Van Gaal te treffen gezien de moeizame periode waarin United zich al maanden begeeft.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here